Meer resultaten voor duitse herder fokker limburg

duitse herder fokker limburg
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
nog enkele reutjes zeer mooi eerste nestje en laatste nestje geen fokker worden groot in huiselijke kring met meer honden en andere beesten 06 2. 14 maart 2018. 14 maart 2018. Kruising Mechelse / Duitse Herder Reu. Geweldige hond voor pakwerk.
taxi arnhem
Kennel D'Alleche' Home.
We zijn een kleine rashondenkennel van Duitse Herders in het hart van Limburg in België erkend door het FCI. Wij fokken volgens de St Hubertus richtlijnen, de instantie die stambomen aflevert in België. We zijn aangesloten bij de V.V.D.H, de vereniging voor Duitse Herders.
kapper
Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Duitse Herder kennel. Hondenfokker Meer info. Sint Antoniusweg 17 5706 LW Helmond. Fokker en africhtings kennel om duitse herdershonden op te leiden voor het KNPV certificaat. Fokker van betrouwbare en sociale honden met voldoende aggressie voor KNPV top sport en praktisch politie werk.
horloge heren
Duitse herder pups Te koop in Bree 2dehands.be.
De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 2 vrouwelijk, Kleur: Zwart en Tan, de pups zijn: gebor. 11 mei 2018 1327: Harelbeke Bavikhove. Duitse Herder pups. Duitse Herder kennel Van t Kasteeldomein, KMSH-FCI stamboom, van occasionele fokker.
gwo training
Duitse herder pups Van de Mauritshoek Duitse herderkennel sinds 1968.
Duitse Herderkennel sinds 1968. Duitse Herder pups. Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw! Quitte von Tronje is op 11 maart 2017 gedekt door de Jugend Sieger 2015 Optimus von Pendler! Foto's' volgen nog. U kunt ons ook volgen op facebook: Mauritshoek Duitse Herders.
DUITSE menu. DUITSE HERDER HERDER KENNEN KENNEN VAN VAN HET HET HEUKSKE. HEUKSKE.
in het fokken van Duitse herders, die geschikt. zijn voor het K.N.P.V. V.D.H, IPO en/of. laatste update 25-07-2015. Kampioenen worden gemaakt. Verervers worden geboren maar vaak niet erkent. omdat ze bijna nooit kampioen worden. Behaalde certificaten en/of wedstrijduitslagen 2014 2015. PAK Limburg Kringgroep De Wiers.
VDH Limburg Duitse Herder.
Op de Kringgroepen in onze provincie worden verschillende disciplines aangeboden. Wij wensen u veel plezier verder met uw Duitse Herder en hopen dat u hier nuttige informatie kunt vinden. Wilt u meer informatie neem dan contact op met het bestuur van de VDH afdeling Limburg.
Oudduitse Oudduitse Herder Herder // // Kennel Home. von de Flammert.
Op deze website willen wij jullie informeren over onze kennel en de oudduitse herder in het algemeen. Onze oudduitse herder kennel is gelegen aan de rand van het Nationaal Park Maasduinen in Nieuw-Bergen, te Limburg. Kennel von de Flammert. Joke en Geert Derckx.
Oudduitse herder kennel van" de Peelbloem."
Onze Oudduitse herder kennel is gevestigd in Meijel op de grens van Limburg en Noord-Brabant in de prachtige natuurlijke omgeving van de Groote Peel. We hebben al heel lang Duitse herders en hebben hier ook nestjes mee gefokt. Bij één van deze nestjes werden puppys met langstokhaar geboren en wij vonden deze honden prachtig.

Contacteer ons