Zoeken naar duitse herder fokker rechte rug

duitse herder fokker rechte rug
Oudduitse Herder Rassen Honden Hondenrassen.
Kleinschalige gelegenheids fokker van Oudduitse Herders Angel en Aiki. Zij zijn sociaal, kindvriendelijk en heel slim. Graag werkend voor de baas. De herders zijn HD en ED vrij. Pups groeien in huis op! Kennel Chien de la ProlingÃe Zwitserse Witte en OudDuitse Herders. Duitse Herder Club Nederland. Duitse Herder Club Nederland is de rasvereniging voor fokkers en liefhebbers van de Oudduitse Herder Duitse Herder Langstokhaar om kennis/liefhebberij voor dit ras te bevorderen.
millers juice
Over mijzelf.
Jaren later, de kinderen waren jong, ik was thuis, de wens naar een hond bleef. Een Duitse herder had nog steeds mijn voorkeur, maar ik vond de achterkant steeds lager worden en was bang dat de hond te groot en te sterk voor de kinderen zou zijn. Besloten werd tot Lindy Bearded Collie, middelgroot, speels, enz. 3 Jaar later kwam Gita Cao da Serra de Aires er bij. Met haar wilde ik fokken, maar doordat zij aangereden werd en haar linkervoorpoot verloor ging dat niet door. Gita is in april 2005 overleden en Lindy in mei 2006. Op de kynologenclub zag ik de Oudduitse herder voor het eerst. Een stevige hond, rechte rug, alerte kop en rustig in gedrag.
horeca magnetron
duitse herder pups met rechte rug stokhaar Honden Herdershonden en Veedrijvers Marktplaats.nl.
Duitse herder pups met rechte rug stokhaar de pups zijn heel sociaal veel bij mensen en kinderen geweest moeder en vader aanwezig. duitse herder pups. border collie pups. australian shepherd pup. duitse herder pup. Terug Dieren en Toebehoren. Honden Herdershonden en Veedrijvers. Groep en Rubriek. Dieren en Toebehoren. Honden Herdershonden en Veedrijvers 647. Moet nu weg. Moet nu weg 0. Bouvier Bouvier 10. Collie Collie 49. Herder Herder 364. Schapendoes Schapendoes 10. Sheepdog Sheepdog 6. Overige rassen Overige rassen 146. Reu Reu 182. Teef Teef 181. Meerdere dieren Meerdere dieren 171. Geslacht onbekend Geslacht onbekend 19. Particulier Particulier 367. Fokker Hobbymatig Fokker Hobbymatig 92.
Dermaroller
Rasinformatie Kennel Je nai rien oubliéKennel Je nai rien oublié.
Gezondheid van de Oud Duitse Herdershond. De Oudduitse Herder kan HD heupdysplasie en ED problemen, Rugproblemen, Epilepsie en MDR1 Multi drug resistance hebben. De kans dat deze aandoeningen bij een hond uit geteste ouders voorkomt is veel kleiner dan uit niet geteste ouders. Vraag dus aan de fokker naar de testresultaten van de ouders, een goede fokker laat deze graag zien en heeft kopieën van de resultaten van de vader of kan deze via een site laten zien.
safety first
Originele Duitse herder pups met rechte rug Startpagina Facebook.
Als dat zo is, probeer dan je browser te herstarten. Geplaatst door Originele Duitse herder pups met rechte rug. Originele Duitse herder pups met rechte rug voelt zich wakker. 17 juli 2017. Originele Duitse herder pups met rechte rug voelt zich nieuwsgierig.
AngelofWassenaers-Over-ons.
En dan ga je op zoek naar een nieuw maatje. We komen terecht bij de Oudduitse Herder, een ras met een prachtige imposante uitstraling; stevig postuur, rechte rug, langer haar en minder scherpe kantjes dan de Duitse Herder. Vrij snel na het overlijden van Bo komt onze Oudduitse Herder Angel als een puppy engeltje op ons pad.
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
Langhaar lang, zacht haar zonder onderwol, meestal op het midden van de rug gescheiden., waaiers/pluimen aan de oren, benen en staart. Geautoriseerde vertaling door het hoofdbestuur van de Vereniging van fokkers en. liefhebbers van Duitse Herdershonden VDH. Inschrijfformulier 2e Pre. De sluitingsdatum 17-05-2017 nadert voor de 2e Pré selectiewedstrijd. Inschijven op https//duitseherder.nl/sporten/africhting/inschrijfformulier-2e-pre: r. Tussenstanden Agility 2017. Download hier de tussenstanden Agility na de eerste wedstrijd van het seizoen Download hier de uitslag van de Wedstrijd bij Kringgroep Ypelaar r. Duitse Herder filmheld in oorlogsfilm. Voor de oorlogsfilm Bankier van het verzet is VDH lid Alwie Middelkamp benaderd. Hij is eigenaar en fokker van de kennel van Alhedys Hoeve.
Originele Duitse herder pups met rechte rug Startpagina Facebook.
Als dat zo is, probeer dan je browser te herstarten. Geplaatst door Originele Duitse herder pups met rechte rug. Originele Duitse herder pups met rechte rug voelt zich wakker. 17 juli 2017. Originele Duitse herder pups met rechte rug voelt zich nieuwsgierig.
Prachtige Duitse herder pups, met rechte rug! Honden Herdershonden en Veedrijvers Marktplaats.nl.
Prachtige oud duitse herder pups met rechte rug. Honden zijn gezond verklaard door veearts en voorzien van paspoort. duitse herder pups. mechelse herder honden. Terug Dieren en Toebehoren. Honden Herdershonden en Veedrijvers. Groep en Rubriek. Dieren en Toebehoren. Honden Herdershonden en Veedrijvers 689. Moet nu weg. Moet nu weg 0. Bouvier Bouvier 14. Collie Collie 54. Herder Herder 370. Schapendoes Schapendoes 9. Sheepdog Sheepdog 14. Overige rassen Overige rassen 158. Reu Reu 198. Teef Teef 197. Meerdere dieren Meerdere dieren 174. Geslacht onbekend Geslacht onbekend 19. Particulier Particulier 394. Fokker Hobbymatig Fokker Hobbymatig 96.
Duitse Herder.
Wij fokken Duitse Herders met een rechte rug en alle gezondheidstesten die van toepassing zijn voor de Duitse Herder zijn gedaan op de ouder dieren. Wij fokken niet via de eisen van de rasvereniging qua africhting maar passen wel de gezondheidsonderzoeken toe en proberen qua uiterlijk en gezondheid een zo goed mogelijke hond te fokken.
oudduitse herder kennel Des Quatre Montagnes Diva Amie Ellen Peter.
Bij een agressieve benadering zal hij zijn baas en familie, welke hij beschouwt als zijn roedel, wel zonder meer verdedigen! De naam OudDuitse Herder is dan ook ontstaan omdat men de oude kenmerken kleur, haarlengte en rechte rug weer terug bracht in de populatie. In Nederland is de DHCN Duitse Herder Club Nederland actief.

Contacteer ons