Zoeken naar duitse herder pups te koop fokker

duitse herder pups te koop fokker
Oudduitse Herdershonden Kennel van t Hogeland.
Via deze website wil ik u kennis laten maken met Joetta, Chico en Eara, onze Oudduitse Herders en Aicira en Mayra onze langstokhaar Duitse herders. In 1997 is er bij ons een Bouvier, Astor, komen wonen. Deze hebben wij helaas op een leeftijd van vier jaar in moeten laten slapen. Astor had een ernstige hartkwaal. Twee weken nadat wij Astor in hebben laten slapen is Tanja, een bruine New Foundlander bij ons gekomen. Tanja hebben wij uit het asiel gehaald. Haar leeftijd werd toen geschat op 5 a 6 jaar. In 2003 heb ik mijn paard verkocht en toen hebben mijn man en ik besloten een echte rashond te kopen met het idee er een keer een nestje mee te fokken. Mijn man had een keer een langharige herder gezien maar hij wist niet wat voor een ras of het was.
loopfiets wieltjes
Object moved.
combimagnetron
OudDuitse Herderkennel Farmerhouserufan Even voorstellen.
T wee zusjes J utta en J essie vom H ouse G ermanithos, die nu inmiddels 3 jaar oud zijn. B egin mei 2011 zijn we naar L adenthin bij de poolse grens gereden om een oudduitse herder te bekijken die te koop aangeboden stond bij kennel T ier E ldorado.
museum maassluis
Pupinfo LSOHV.
Heeft u interesse in een Oudduitse Herder of een Duitse Herder Langstokhaar, houdt dan ook de websites van onze fokkers in de gaten als u een pup wilt kopen. Voor eventuele nestplanningen kunt u de website van de bij ons aangesloten fokkers bezoeken: Klik hier. Bij de nestjes wordt een keurklasse A, B of C genoemd. Uitleg over de gehanteerde keurklasse klik hier. Daarnaast wordt bij een combinatie gekeken naar de mate van verwantschap tussen de beide ouders. Dit wordt uitgedrukt in de verwantschapscoëfficiënt welke bij elke combinatie wordt genoemd. Hier hanteren wij een zo laag mogelijke waarde met als bovengrens een waarde van maximaal 8%. Voor meer uitleg over de gehanteerde Verwantschapscoëfficiënt klik hier. De geplande nestjes staan op volgorde van de verwachte geboorte.: Oudduitse Herder Kennel van der Heigrave. Jente von Camelot. Captain-Rex of Megans Pride. Begin september is Jente von Camelot gedekt door Captain-Rex of Megans Pride. Op 3 november zijn er 4 pups geboren, 4 teefjes waarvan de kleuren nog niet precies te zien zijn. Voor meer informatie zie de website fokker van der Heigrave.
uitvaartverzorging
Duitse Herder pup kopen Bokt.nl.
Duitse herder pups zijn vaak erg energiek, happerig en vocaal. Niet erg als je er op voorbereid bent en het is best af te leren. Maar hou er wel rekening mee.: Succes met zoeken! La haine c'est' comme un serpent dans votre âme. Berichten: 1350 Geregistreerd: 08-01-15. Re: Duitse Herder pup kopen. Geplaatst: 16-04-15 1913.: Ik zou in ieder geval een pup uit keurfok nemen. Dus behalve een stamboom en ouderdieren goed beoordeelde heupen en ellenbogen HD en ED ook een certificaat hebben van fokniveau. Pas dan kun je de fokker serieus nemen en daar begint alles toch mee.
Home.
Mijn eerste Duitse Herder is een reu uit de africhtingslijn, zijn naam is Kazan" van Midden-zeeland. Deze reu is inmiddels met pensioen en slijt zijn oude dagen op het erf. In 1998 ben ik serieus met het fokken begonnen en heb m'n' eigen kennelnaam aangevraagd. In dit jaar heb ik Werra v. Bisschofsheim en in 1999 Kyra v. Bisschofsheim als fokteven gekocht. Inmiddels heb ik al veel honden gefokt. Sommige honden komen terecht in de hondensport, maar ook veel goede honden komen bij mensen terecht die ze als huishond" gebruiken. Ik tracht te fokken op schoonheid en karakter, omdat ik graag mooie Duitse Herders willen met een stabiel en betrouwbaar karakter.
Duitseherder Forum.
meldt je dan aan op het forum en deel het met de andere forum members. Er is 1 regel op het forum en dat is het volgende. respecteer elkaar en elkaars mening en hou het gezellig. Klik op de button Forum" om het forum binnen te gaan. Hopelijk tot snel op het gezellige Duitse Herder Forum.
Kleuren Kennel von Jabora.
Puppies te koop. Een goede Duitse Herder kan geen slechte kleur hebben. Dit is een uitspraak van Ritmeester Von Stephanitz, de grondlegger van het ras van Duitse Herdershond. Hij gaf hiermee aan dat kleur van ondergeschikt belang is voor een goede werkhond.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom. Wij fokken enkel Duitse Herder Puppies uit de beste vaak Duitse bloedlijnen. Met als motto fokken" is verbeteren, niet vermeerderen" fokken wij zo nu en dan een nestje Duitse Herder Puppies uit de beste bewezen vaak Duitse bloedlijnen.
Duitseherder Fokkers Langhaar Oud Herplaatsing Pups.
Duitse Herder Zeeland. Von der Blitse Dune Biggekerke Kennel gespecialiseerd in KNPV-lijnen met Duitse herdershonden. Regelmatig pups te koop. Duitse Herder Zuid-Holland. V/d Hoefstal Meerkerk Teckels en Beagles. Van Barendika homepage. Van de Riddermolen Ridderkerk Duitse Herderkennel van" de Riddermolen."
Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups Oudduitse herder kennel Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups.
Katrine op ESRAH. Jos Jeanine op Dance-Indah 31 Mei-24 Juli. Claudia op Overijsselse Vecht. Gebruikersnaam op Overijsselse Vecht. Jos Jeanine op Dance-Indah 31 Mei-24 Juli. INDY pups rontgenfoto Alyssa vacantie. Zoeken op deze site. 2018 Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups.

Contacteer ons