Resultaten voor duitse herder pups te koop fokker

duitse herder pups te koop fokker
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
vereniging van fokkers en liefhebbers van duitse herdershonden. Onder treft U kennelhouders aan die van tijd tot tijd pups. te koop aanbieden. De VDH zorgt uitsluitend voor de. mogelijkheid van adverteren voor kennelhouders van. De kwaliteit van deze kennels. zijn niet door de VDH gecontroleerd en de rasvereniging. sluit dan ook elke aansprakelijkheid of verbinding met de. De VDH houdt zich het recht voor om. advertenties te weigeren dan wel advertenties te. Wij adviseren u enkel een pup te nemen die aan onderstaande eisen voldoen.: Fokkers die pups aanbieden met stamboom, certificaat van. fokniveau en koopovereenkomst. De ouderdieren zijn aangekeurd. met goed gevolg geröntgend, in bezit van een uithoudingsvermogen. diploma, africhtingkenteken en minimaal de exterieur kwalificatie. goed en er is gekeken naar de afstamming van beide ouderdieren. moeten bij elkaar passen. Fokken is immers t verbeteren van het. ras, niet het vermeerderen ervan. Ook deze pups worden gechipt., ontwormd en ingeënt aangeboden en zijn in het bezit van een. gezondheidsverklaring van de dierenarts. Daarnaast wordt er tussen. fokker en nieuwe eigenaar een koopovereenkomst afgesloten.
wasmachine verhoger
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
Vraag en antwoord. Uitslagen 2018 Behendigheid. vereniging van fokkers en liefhebbers van duitse herdershonden. VERENIGING VAN FOKKERS EN LIEFHEBBERS VAN DUITSE HERDERSHONDEN. Het doel van onze rasvereniging is vooral om fokkers en liefhebbers van Duitse herdershonden tot elkaar te brengen.
buddha to buddha ring dames
Duitse herder pups Van de Mauritshoek Duitse herderkennel sinds 1968.
Duitse Herder pups. Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw! Quitte von Tronje is op 11 maart 2017 gedekt door de Jugend Sieger 2015 Optimus von Pendler! Foto's' volgen nog. U kunt ons ook volgen op facebook: Mauritshoek Duitse Herders. Omegana von Pendler is op 2 maart 2017 bevallen van een schitterende worp! de vader is Xabo vom Osterbergerland SG 7 vd BSHZS 2016 te Nürnberg.
beste ontstopper
Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
De kennel voor echte Duitse Herder pups en Mops pups! Hondenfokker Meer info. Von Loosbroeker Haus. Van Alphenstraat 2 6416 ED Heerlen. Duitse Herder kennel. Hondenfokker Meer info. Sint Antoniusweg 17 5706 LW Helmond. Fokker en africhtings kennel om duitse herdershonden op te leiden voor het KNPV certificaat.
duitse herder kennel saendenland herdershonden honden fokken pup.
Verwachte nesten en Pups. Welkom bij de Duitse Herder Kennel. Op deze site vertellen Mary en Michael Schutten je over hun kennel Welkom, de herders honden waarmee gefokt wordt en de eisen waaraan deze herders honden moeten voldoen Fokbeleid. Verder kun je hier informatie vinden over herders honden die Te Koop en Ter Dekking worden aangeboden, met foto's.
Duitse Herder Club Nederland.
Duitse Herder Club Nederland. Show archief 2018. Inventarisatie 29 april 2018. Inventarisatie archief 2018. Katwijk 15 april 2018. Wandel archief 2018. 12 mei 2018. Herplaatser Jimmy zoekt een nieuw gouden mandje. 11 mei 2018 We kijken terug op een ontzettende gezellige en geslaagde inventarisatie. 10 mei 2018. De pupinfo is weer bijgewerkt. Bliss en Hoppa zijn de trotse ouders geworden van 6 pups. Evy en Filos zijn al net zulke trotse ouders van ook 6 pups. 22 april 2018. Bij de vernieuwde website hoort natuurlijk ook een nieuw email adres, vanaf vandaag, 22 april 2018, kunt u ons bereiken via de mailadressen zoals deze staan bij de contact gegevens op de website onder Bestuur Contact. Hier vindt u alle contactgegevens en nieuwe email adressen van alle DHCN vrijwilligers. De oude Gmail adressen gaarne NIET meer gebruiken. Wij adviseren deze uit uw adresboek te verwijderen, dan wel te vervangen voor de nieuwe mailadressen.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom. Wij fokken enkel Duitse Herder Puppies uit de beste vaak Duitse bloedlijnen. Met als motto fokken" is verbeteren, niet vermeerderen" fokken wij zo nu en dan een nestje Duitse Herder Puppies uit de beste bewezen vaak Duitse bloedlijnen.
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
20 maart 2018. Duitse herder pups te koop. Uit de combinatie Paco van Hamersslag IPO 3 x Cytta von Semrowplatz IPO 3 Beide ouders hebben HD A en ED vrij certificaat, ze zijn beide aangekeurd en zijn actief in de hondensport africhting Er is nog 1 zwarte teef en 1 wolfs grauwe reu beschikbaar p. Uit de combinatie Paco van Hamersslag IPO 3 x Cytta von Semrowplatz IPO 3 Beide ouders he. Uit de combinatie Paco van Hamersslag IPO 3 x Cytta von Semrowplatz IPO 3 Beide ouders hebben HD A en ED vrij certificaat, ze zijn beide aangekeurd e. 17 maart 2018. 17 maart 2018. zzer mooi en grof. nog enkele reutjes zeer mooi eerste nestje en laatste nestje geen fokker worden groot in huiselijke kring met meer honden en andere beesten 06 22538003.
Vind duitse herder pups in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Moeder istara: von haus tiwo heeft keurklasse 1 met ipo 1. Op heupen en ellebogen met a-normal is vrij van heupdysplasie en. Raszuivere half-langharige Duitse herder pups met rechte rug. Te koop prachtigeraszuiverehalf-en, langharige duitse herder pups met rechte rug.
Als u een pup koopt. Website Nederland Duitse Herder Werklijnen Stamboom.
Er zijn zoveel leuke pups te koop! Je weet ook, of je een reu of een teef wilt hebben. Je laat je dus niet afschepen met iets wat je niet wilt. Als je het nest rustig bekeken hebt, vraag je de fokker of hij de reuen en de teven wil scheiden. Ga niet zelf tussen de pups zitten te graaien, want dat zal de fokker je niet in dank afnemen. Bekijk vervolgens de gescheiden geslachten en laat steeds weer een pup wegnemen tot díe pup overblijft, die jòu aanstaat. Kijk of de pup zelfstandig naar je toekomt, ook zonder zijn nestbroertjes en nestzusjes. Maak dan je keuze. Een hond is een levend wezen en geen machine. Je koopt een hond, omdat je daar bedoelingen mee hebt. Of je begeeft je actief in de sport en dan maak je een keuze tussen schoonheid en africhting of je probeert beide te combineren. Of je wilt de hond alleen maar hebben om een Duitse Herdershond in het gezin te hebben.

Contacteer ons