Meer resultaten voor wolfsgrauwe duitse herder fokker

wolfsgrauwe duitse herder fokker
Pupinfo.
Heeft u interesse in een Oudduitse Herder of een Duitse Herder Langstokhaar, houdt dan ook de website's' van onze fokkers in de gaten als u een pup wilt kopen. Voor eventuele nestplanningen kunt u de website van de bij ons aangesloten fokkers bezoeken: http//lsohv.nl/Fokkers.html.: Een nest gefokt door een Fokker van de vereniging of door een Lid van de vereniging waarbij gebruik is gemaakt van een volledig voor de LSOHV fokgeschikte teef en een volledig door een Nederlandse vereniging fokgeschikt verklaarde reu.
plastic
Duitse Herder Pups te koop met stamboom.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom. Wij fokken enkel Duitse Herder Puppies uit de beste vaak Duitse bloedlijnen. Met als motto fokken" is verbeteren, niet vermeerderen" fokken wij zo nu en dan een nestje Duitse Herder Puppies uit de beste bewezen vaak Duitse bloedlijnen.
f secure vpn
Oudduitse Herders Aen Den Noordendijck.
Geschreven op 12-12-2016 2141.: Gatsby Herbu Czarny Wilk, gefokt door Magdalena Salzman. Deze prachtige kerel heb ik met hulp van bevriende fokker Jolante Kornak in Polen gevonden. Zijn stamboom is bijna volledig Oudduits. Je vind er nauwelijk Duitse Herder langstockhaar voorvaders in.
safety first
Duitse herders te koop Kennel van de Hogemeentocht, Rumst Pups.
Duitse herders zijn onze passie. Al bijna 20 jaar kweken we combinaties, waarin we zelf geloven. Wij doen niet aan massaproductie, maar af en toe is er een nest nieuwe pups beschikbaar. Duitse Herderpups die onze kennel verlaten, zijn minimaal 7 weken oud.
zinken afvoergoten
Als u een pup koopt. Website Nederland Duitse Herder Werklijnen Stamboom.
Veelal gaat de voorkeur uit naar de zwartbruine of zwartgele Duitse Herder, zoals je die vaak om je heen ziet en zoals mensen die in hun jeugd of in het heden hebben mogen aanschouwen in films als Rin-Tin-Tin" en Commissaris" Rex. Als je met een anders gekleurde Duitse Herdershond over straat loopt, dan vraagt men al gauw: Is" dat een Groenendaeler, als het om een zwarte hond gaat, of Is" dat niet een Hollandse Herdershond, als het om een wolfsgrauwe hond gaat, en ga zo maar door.
Home Kennel" van het Zuidpark."
Ik fok met aangekeurde Duitse Herders uit werklijnen die vrij zijn van HD/ED en DNA getest. De fokpartners dekreuen zoek ik in vele gevallen in Duitsland en die qua bloedlijn, HD/ED vrij vererven en het beste bij de bloedlijnen van de teven passen.
Angelofwassenaers-oudduitse-herder-pups.
Onze Oudduitse Herder RagCoon nestjes. Angel Aiki Fee Karah Aanmelding pup Dekreuen uit eigen fok Nakomelingen re√ľnie Coco Chanel De regenboogbrug. Fee is door Jace gedekt, als de natuur het wil dan verwachten wij half juli Fee haar allerlaatste nestje Magic Angels.
Duitse herder pups Van de Mauritshoek Duitse herderkennel sinds 1968.
Duitse Herderkennel sinds 1968. Duitse Herder pups. Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw! Quitte von Tronje is op 11 maart 2017 gedekt door de Jugend Sieger 2015 Optimus von Pendler! Foto's' volgen nog. U kunt ons ook volgen op facebook: Mauritshoek Duitse Herders.
Duitse Herder Kennels.
Maatsteeg 9, 4023 CM Rijswijk Gld. 0345-558978 / 06-30962762. Kennel van" de Wiersdijk." Kennel Von" Spitzbubezwinger." Diana van de Berkt. Alleen Keurfok werkhonden. Bazuinlaan 10, 3438 CT Nieuwegein. 06-51232449 of 06-51232446. Bruynseels / fokker: B. Duitse Herdershonden over sociale werklijnen.
Vind duitse herder met stamboom in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
De vader is ares beuszen von elsgraben volle neef van snuf de hond en de moeder is lady van de svendibold hoeve. De pup is een teefje en de enige in het nest, wat waarschijnlijk de reden is dat ze met haar 6 weken al erg fors. Arjan van Dijke. Dekreu Stamboom Aangekeurde Duitse herder. Bandit van tiekerhook zeer goed gebouwde donker wolfsgrauwe reu.
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
Vraag en antwoord. Uitslagen 2018 Behendigheid. vereniging van fokkers en liefhebbers van duitse herdershonden. VERENIGING VAN FOKKERS EN LIEFHEBBERS VAN DUITSE HERDERSHONDEN. Het doel van onze rasvereniging is vooral om fokkers en liefhebbers van Duitse herdershonden tot elkaar te brengen.

Contacteer ons