Zoeken naar zwarte duitse herder fokker

zwarte duitse herder fokker
Pupinfo LSOHV.
Heeft u interesse in een Oudduitse Herder of een Duitse Herder Langstokhaar, houdt dan ook de websites van onze fokkers in de gaten als u een pup wilt kopen. Voor eventuele nestplanningen kunt u de website van de bij ons aangesloten fokkers bezoeken: Klik hier. Bij de nestjes wordt een keurklasse A, B of C genoemd. Uitleg over de gehanteerde keurklasse klik hier. Daarnaast wordt bij een combinatie gekeken naar de mate van verwantschap tussen de beide ouders. Dit wordt uitgedrukt in de verwantschapscoëfficiënt welke bij elke combinatie wordt genoemd. Hier hanteren wij een zo laag mogelijke waarde met als bovengrens een waarde van maximaal 8%. Voor meer uitleg over de gehanteerde Verwantschapscoëfficiënt klik hier. De geplande nestjes staan op volgorde van de verwachte geboorte.: Oudduitse Herder Kennel van Dorpzicht. Akyra van Dorpzicht. Ginger Ginn of Draccs Clan. DM niet getest. Medio januari is Akyra van Dorpzicht gedekt c.q. heeft er KI plaatsgevonden door Ginger-Ginn of Draccs Clan. Op 13 maart is Akyra van Dorpzicht bevallen van 3 pups, 1 reu en 2 teven in de kleuren zwart en zwart/bruin. Helaas heeft een pup het niet overleeft. Voor meer informatie zie de website van de fokker van dorpzicht.
social return
Duitse Herder Pups te koop met stamboom.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom. Wij fokken enkel Duitse Herder Puppies uit de beste vaak Duitse bloedlijnen. Met als motto fokken" is verbeteren, niet vermeerderen" fokken wij zo nu en dan een nestje Duitse Herder Puppies uit de beste bewezen vaak Duitse bloedlijnen.
gerechtsdeurwaarder rotterdam
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
20 maart 2018. Duitse herder pups te koop. Uit de combinatie Paco van Hamersslag IPO 3 x Cytta von Semrowplatz IPO 3 Beide ouders hebben HD A en ED vrij certificaat, ze zijn beide aangekeurd en zijn actief in de hondensport africhting Er is nog 1 zwarte teef en 1 wolfs grauwe reu beschikbaar p. Uit de combinatie Paco van Hamersslag IPO 3 x Cytta von Semrowplatz IPO 3 Beide ouders he. Uit de combinatie Paco van Hamersslag IPO 3 x Cytta von Semrowplatz IPO 3 Beide ouders hebben HD A en ED vrij certificaat, ze zijn beide aangekeurd e. 17 maart 2018. 17 maart 2018. zzer mooi en grof. nog enkele reutjes zeer mooi eerste nestje en laatste nestje geen fokker worden groot in huiselijke kring met meer honden en andere beesten 06 22538003.
mkb
AngelofWassenaer-Angel.
Hoe het begon.: Als onze 11 jarige Duitse Herder Bo plotseling ziek wordt en binnen twee dagen, op 19 september 2004, thuis op de veranda overlijdt, dan beseffen we pas hoe stil het is zonder hond. Bo was geweldig voor ons gezin! Geen ogen meer die je door t keukenraam aankijken, geen heerlijke hondenkop waar je je neus in kan begraven, geen wandelingen meer met een doel. Samen overleggen en samen kijken welke rashond onze voorkeur heeft. Lang leve het internet, het zoeken wordt hierdoor wel makkelijker. Nog nooit gehoord van een Oudduitse Herder, maar als we foto's' en rasbeschrijvingen zien, dan zijn we verkocht! Wachtlijsten voor een aanvraag? Heel naief, maar nooit bij stil gestaan. Gaan we op de wachtlijst? Als ik s middags op 28 september 2004 een Engelen meditatie doe voor onze overleden Bo en s avonds via Internet nogmaals ga zoeken dan wordt er ineens een zwart teefje aangeboden. De toekomstige baasjes van dit teefje hebben zich teruggetrokken. Toeval bestaat niet! Midden in mijn cursus werken met Engelenenergieën! Direct de volgende dag met Fokker Marjan, van Marjan's' Meute gebeld voor meer informatie.
Oudduitse Herder Rassen Honden Hondenrassen.
Angel of Wassenaer, Oudduitse Herder fokker. Kleinschalige gelegenheids fokker van Oudduitse Herders Angel en Aiki. Zij zijn sociaal, kindvriendelijk en heel slim. Graag werkend voor de baas. De herders zijn HD en ED vrij. Pups groeien in huis op! Kennel Chien de la ProlingÃe Zwitserse Witte en OudDuitse Herders. Duitse Herder Club Nederland.
Als u een pup koopt. Website Nederland Duitse Herder Werklijnen Stamboom.
Veelal gaat de voorkeur uit naar de zwartbruine of zwartgele Duitse Herder, zoals je die vaak om je heen ziet en zoals mensen die in hun jeugd of in het heden hebben mogen aanschouwen in films als Rin-Tin-Tin" en Commissaris" Rex. Als je met een anders gekleurde Duitse Herdershond over straat loopt, dan vraagt men al gauw: Is" dat een Groenendaeler, als het om een zwarte hond gaat, of Is" dat niet een Hollandse Herdershond, als het om een wolfsgrauwe hond gaat, en ga zo maar door.
oudduitse herder kennel de zwarte parel goya of dracc's' clan.
Wat een fantastische hond die 24 uur per dag bij me was. 12.5 jaar mocht hij worden en het verdriet was groot toen ik van hem afscheid moest nemen. In de tussentijd was ik in aanraking gekomen met de oud duitse herder.
Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Duitse Herder kennel. Hondenfokker Meer info. Sint Antoniusweg 17 5706 LW Helmond. Fokker en africhtings kennel om duitse herdershonden op te leiden voor het KNPV certificaat. Fokker van betrouwbare en sociale honden met voldoende aggressie voor KNPV top sport en praktisch politie werk.
Oudduitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Fokker zwarte Oudduitse Herders. Hondenfokker Meer info. Oudduitse Herder Kennel van het Nemo's' Hof. Axelsestraat 13 4576 RM Koewacht NL. Ik ben een kleinschalige Oudduitse Herder fokker. Hondenfokker Meer info. Oudduitse Herder van Möhnesee. Dalmer Weg 36 59510 Lippetal-Lippborg-NRW. Oudduitse herders, langstokhaar herdershonden. Hondenfokker Meer info. Of Dracc's' Clan. Romijnlaan 33 7475 CS Markelo. Oudduitse herder kennel. Hondenfokker Meer info. Hooglandseweg 13 3864 PV Nijkerkerveen. Tevens fokker van Duitse Doggen en Duitse Herders.
Vind duitse herder pups in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
7 mei zijn onze lieve pups ter wereld gekomen van onze duitse herder misha, misha is een schitterende zwarte teef uit de werklijn, rechte rug en sterk gestel. Astor is de vader van de pups, astor is een grote en sterke langharige duitse herder.

Contacteer ons