Op zoek naar zwarte duitse herder fokker?

zwarte duitse herder fokker
Over-ons.
Dan nog een goeie fokker vinden, ook niet altijd simpel. Via via ben ik terecht gekomen bij Jeldou Boorsma in Friesland. Zij fokt zowel Zwitserse herders als oudDuitse herders. Alleen verwachtte ze op dat moment een nestje zwarte Duitse herder pups en geen witte.
wasmachine
Oud Duiste Herder: Blue Sacrifice Oud Duitse Herder en Tibetaanse Terrier kennel.
Voor kinderen en andere dieren is hij zacht en lief. Het verschil tussen de Oudduitse herdershond en de Duitse herderhond is de lengte van de vacht. Door zijn lange haren toont de Oudduitse herder machtiger dan de Duitse herder. Verder is zijn ruglijn recht en niet schuin aflopend zoals bij de Duitse herder.
millers juice
Oud Duitse Herdershond Archieven Puppy te KoopPuppy te Koop.
Oud Duitse Herdershond Heidergott 22 juni 2013. Topnews van 22.06.13: 2 zwart/roodbruine oudduitse herder pups teefjes te koop. De Fokker van den Oudduitse Herdershond van schwarzen Traum heeft hun fokdieren ob de Genfout Degenerative MyelopathieDMdoor middel van een Bloedtest laten onderzoeken.
wordpress plugins
Duitse herder Forum Forumoverzicht.
duitse herder wandelingen. Hier kan je een wandeling plaatsen en of je een wandeling gemaakt hebt. 1 Onderwerpen 5 Berichten Laatste bericht Re: Duitse herder kerstwandel. door Kayleigh Bekijk laatste bericht. 17 dec 2018, 2121.: evenementen van duitse herder forum.
safety first
OudDuitse Herderkennel Farmerhouserufan Home.
J eldou onze dierenarts en tevens een fokker van de witte herder heeft de puppy-karakter test afgenomen. D at was best wel spannend allemaal, maar ze hebben het heel goed gedaan ondanks het warme weer en met hun dikke vacht liggen de pups toch liever in de schaduw.

Een goed gefokte, aangepaste en getrainde Duitse herder is over het algemeen goed met andere huisdieren en perfect met kinderen. Ze moeten stevig worden getraind in gehoorzaamheid vanaf een jonge leeftijd. Het is van het grootste belang dat u uw Duitse herder van een erkende fokker koopt.
Website Flynn-I-Noor.
Om toch verder te kunnen gaan met de Duitse herder waren we op zoek naar een teefje. Mijn voorkeur ging uit naar een zwarte langhaar. Uiteindelijk vonden we haar in 2000. Het werd de pup Idol Izzy Oude Leye. Daarmee werd het ook tijd om te gaan verhuizen. Onze twee-onder-een-kapwoning in Ochten werd een beetje benauwd en onze buren vonden het ook allemaal niet zo leuk meer. Na wat speurtochten vonden we een oude boerderij in Sellingen met de buren op afstand en een stukje grond erbij. Toen we in 2001 de langhaar Duitse herder Rozieta te koop aangeboden kregen vonden we dan ook dat ze er nog wel bij kon. Rozieta hadden we als pup graag willen kopen, maar de fokker wilde haar toen zelf houden om mee te fokken als opvolgster van haar moeder.
von-der-blitse-dune.
Hooyer uit Harskamp Pagina 2 Radar.
Er zijn momenteel een heleboel gezondheidsproblemen met dit ras. Wees verstandig en kijk eens op de site van de stichting gezonde Duitse Herder. Zoek bij voorkeur een fokker die uitsluitend fokt met honden die hd en ed normaal zijn, dus niet bijna normaal, of nog net toegelaten!
AngelofWassenaer-Angel.
Hoe het begon.: Als onze 11 jarige Duitse Herder Bo plotseling ziek wordt en binnen twee dagen, op 19 september 2004, thuis op de veranda overlijdt, dan beseffen we pas hoe stil het is zonder hond. Bo was geweldig voor ons gezin! Geen ogen meer die je door t keukenraam aankijken, geen heerlijke hondenkop waar je je neus in kan begraven, geen wandelingen meer met een doel. Samen overleggen en samen kijken welke rashond onze voorkeur heeft. Lang leve het internet, het zoeken wordt hierdoor wel makkelijker. Nog nooit gehoord van een Oudduitse Herder, maar als we foto's' en rasbeschrijvingen zien, dan zijn we verkocht! Wachtlijsten voor een aanvraag? Heel naief, maar nooit bij stil gestaan. Gaan we op de wachtlijst? Als ik s middags op 28 september 2004 een Engelen meditatie doe voor onze overleden Bo en s avonds via Internet nogmaals ga zoeken dan wordt er ineens een zwart teefje aangeboden. De toekomstige baasjes van dit teefje hebben zich teruggetrokken. Toeval bestaat niet! Midden in mijn cursus werken met Engelenenergieƫn! Direct de volgende dag met Fokker Marjan, van Marjan's' Meute gebeld voor meer informatie.
Duitse Herder puppies te koop Woefkesranch Putte, Belgie.
De Duitse Herdershond vertoont een voortreffelijk samenspel van lichamelijke en geestelijke kwaliteiten. Te enthousiaste liefhebbers hemelen hem misschien teveel op, maar dat neemt niet weg dat van de Duitse Herder heel wat meer mag worden verwacht dan van menig ander ras.

Contacteer ons