Zoeken naar duitse herder pups keurfok

duitse herder pups keurfok
Home.
Mijn eerste Duitse Herder is een reu uit de africhtingslijn, zijn naam is Kazan" van Midden-zeeland. Deze reu is inmiddels met pensioen en slijt zijn oude dagen op het erf. In 1998 ben ik serieus met het fokken begonnen en heb m'n' eigen kennelnaam aangevraagd. In dit jaar heb ik Werra v. Bisschofsheim en in 1999 Kyra v. Bisschofsheim als fokteven gekocht. Inmiddels heb ik al veel honden gefokt. Sommige honden komen terecht in de hondensport, maar ook veel goede honden komen bij mensen terecht die ze als huishond" gebruiken. Ik tracht te fokken op schoonheid en karakter, omdat ik graag mooie Duitse Herders willen met een stabiel en betrouwbaar karakter. Al mijn honden komen uit keurfok en worden d.m.v.
wasmachine
Puppyplaats.nl Prachtige Duitse herder pups uit keurfok Duitse Herder pups.
Go Zoek Zoek puppies. Prachtige Duitse herder pups uit keurfok. 30580 x bekeken sinds 28 dec. 2016 om 1545.: Sinds 28 dec. 2016 om 1545.: Prachtige Duitse herder pups uit keurfok. 30580 x bekeken sinds 28 dec. 2016 om 1545.:
iso 9001 advies
Wat is keurfok Duitse herder kennel van de klepperstad.
Het fokken met goedgekeurde Duitse herdershonden noemt men keurfok. Uitsluitend nakomelingen uit de keurfok komen in aanmerking voor puppybemiddeling door de rasvereniging. Bij deze pups heeft de fokker het certificaat van fokniveau aangevraagd. Dit certificaat garandeert dat de ouders hebben voldaan aan de eisen van keurfok van de rasvereniging.
server
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
Vraag en antwoord. Uitslagen 2018 Behendigheid. vereniging van fokkers en liefhebbers van duitse herdershonden. VERENIGING VAN FOKKERS EN LIEFHEBBERS VAN DUITSE HERDERSHONDEN. Het doel van onze rasvereniging is vooral om fokkers en liefhebbers van Duitse herdershonden tot elkaar te brengen.
uitvaartverzorging
Het HondenForum Bekijk onderwerp Duitse herder Andelst.
O en nog wat, de zo opgehemelde Duitse Herder Keurfok die hier genoemd wordt is de énige plaats waar je nog beroerder een hond vandaan kunt halen dan uit de broodfok. Dat de Duitse herders er aan toe zijn hoe ze er aan toe zijn tegenwoordig is voor 100% op het conto van de keurfok te schrijven, de broodfok heeft daart niets mee te maken. ach in elk geval zit de moederhond daar niet verstoken van enig kontakt in een schuur nest op nest te krijgen Nee? Laten we dat maar hopen dan. Maar alle pups zijn zenuwzwakke poor excuses for canine beings die dusdanig misvormd en ingeteeld zijn dat ze zich niet normaal kunnen voortbewegen, gevaarlijk zijn voor de omgeving wegens angstbijten, en in teveel gevallen hun hele leven aan erfelijke aandoeningen lijden tot ze eindelijk nog te jong dood gaan.
Openbare groep Duitse herder pups met stamboom te koop aangeboden Facebook.
Nog 1 Duitse herder pup reu te koop. Geboren op 28 maart j.l. Vader: Fernando von Juvenisty, moeder: Femke Tasja von Haus Tiwo. De pup is ontwormd en geënt. Het is schattige, lieve pup. Groeit op bij kinderen. Vader en moeder zijn HD / ED vrij. 14 mei om 1839.: Nog 1 reutje en 2 teefjes. Leuke sociale pups. Groeien op in huis. Vader hilton team malboro HD a ED A. moeder Illery aus Famke's' Zauberwald. HD a ED a. Pups zijn uit keurfok.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom.
Aangezien we uiteraard geen 10 Duitse Herder Pups zelf zullen aanhouden kan je nu een aanvraag doen om een Duitse Herder pup uit KEURFOK te reserveren. Foto's' Duitse Herder Pups. Onderstaande foto's' zijn van een eerder gefokt nest, foto's' van het huidige nest plaatsen we zsm.
Oudduitse herder kennel De Caterstede De Caterstede.
De Oudduitse herders. Puppy's' nest A-D. A-nest oudduitse herder pups. B-nest oudduitse herder pups. C-nest oudduitse herder pups. D-nest oudduitse herder pups. Puppy's' nest E-H. E-nest oudduitse herder pups. F-nest oudduitse herder pups. G-nest oudduitse herder pups. H-nest oudduitse herder pups.
Radar Toon onderwerp Hooyer uit Harskamp.
Ik dacht dat hem verboden was nog pups te fokken danwel te verkopen. We zijn er erg van geschrokken. Koop niet in Harskamp, hoe lief die koppies er ook uit zien. Berichten: 1 Geregistreerd: 03 mei 2013 2122.: door MarileneB 16 aug 2013 1046.: Antwoord met een citaat. Afgelopen december hebben wij een Duitse Herder pup gekocht bij deze man.
Vind duitse herder pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Onze pups zoeken een liefdevol huisje ze sociaal huiselijk opgevoed prijs vanaf: 590, voorzien van alle vaccinatiesontworming, kurenmicrochip, met registratie europees paspoortschriftelijke, garantie vrijblijvend doorlopend welkom zaterdag 12 mei en zondag 13 mei van 13 tot 18 uur ook. Duitse herder pups met stamboom uit KEURFOK ook langstokhaar.
Duitse Herder Kennels.
Maatsteeg 9, 4023 CM Rijswijk Gld. 0345-558978 / 06-30962762. Kennel van" de Wiersdijk." Kennel Von" Spitzbubezwinger." Diana van de Berkt. Alleen Keurfok werkhonden. Bazuinlaan 10, 3438 CT Nieuwegein. 06-51232449 of 06-51232446. Bruynseels / fokker: B. Duitse Herdershonden over sociale werklijnen.

Contacteer ons