Zoeken naar duitse herder fokker drenthe

duitse herder fokker drenthe
Erijane witte herder kennel Erijane.
Witte Herder Kennel. Witte herders in het water. Witte herder pup. Witte herders in de sneeuw. Erijane witte herder kennel. Welkom bij de grote hobby van Erik en Janet Zuidema. De website is onlangs geheel vernieuwd en we hopen dat u deze met veel plezier zult doorlezen.
huis kopen hoe
Van de Wisnarehoeve Duitse Herder Kennel. Doggo.nl.
Zoek een adres bij jou in de buurt. Van de Wisnarehoeve. Beilerweg 18 9418 TE Wijster Nederland Telefoon: 0593 332864 Bezoek de website Dit is mijn bedrijf. Over Van de Wisnarehoeve. Duitse Herder Kennel in Midden Drenthe. Ook verkoop van hondenvoer.
hema
vdhdrenthe.
F okkers in Drenthe. Fokkers in Drenthe. Von Herzen Glück. Finke, Schooldijk 54. 7833 GM NIEUW AMSTERDAM. Van de Beekslanden. Leusink-Houwing, Exloërweg 12. 9528 RL BUINEN. Mobiel: 06-55133977 http//www.beekslanden.nl/.: Vom Haus Lacherom. Boonemmer, Oostereind 31. 7843 PG ERM Tel: 0591-362396.
kapper
Kennel Melyanna Just another WordPress site.
Gozer met bal. In 2008 zijn we verhuisd naar Valthermond Drenthe, een prachtige plek voor de hondenschool, maar ook voor het fokken van Duitse herders. Onze honden hebben hier alle ruimte, in en om het huis, en ook in de omgeving. Er zijn prachtige bossen en heidevelden om lange wandelingen te kunnen maken. Op dit moment lopen er vijf gezonde Duitse herders Quimba, Winnie, Caelin, Vita en Flo en een Australian Shepherd Pippa bij ons in huis rond. Meer over onze Duitse herders is te lezen op de pagina over de honden. Af en toe wordt er met één van onze teven een nestje gefokt. Ons doel is om mooie en gezonde honden te fokken met een goed karakter. Aan de socialisatie van de pups wordt veel aandacht besteed. Neem voor nadere informatie over pups en toekomstige nesten contact met ons op. Welkom op de site van Duitse herder kennel Melyanna.
kunststof dakgoot
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
Hollandse herder x Duitse herder pups. Puppies van hele lieve en trouwe herdersfamilie Moeder: Hollandse herder, werklijn, politiehond Vader: Lief en goedaardig karakter Duitse herder foto 5 Pups zijn geboren op 17 December 2017 en mogen begin februari het nest verlaten.
Duitse Herder Kennel Aus Felsbrockendorf Overijssel / Drenthe.
Op zoek naar een Duitse Herder pup met stamboom? Een Duitse Herder pup uit KEURFOK? Wij hebben momenteel Duitse Herder Puppies beschikbaar. Duitse Herder Puppies. Website en design Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe: voordelig-online.nl Aan het werk met je Duitse Herder?
Kennel von Jabora.
Welkom op de site van Duitse Herderkennel Von Jabora. Onze kennel bevindt zich in de provincie Drenthe. Wij fokken al meer dan tien jaar in hoofdzaak zwart bruine Duitse Herders. Uit elk nestje houden we zelf één of twee pups die van betekenis kunnen zijn voor ons fokprogramma. Verder maken we gebruik van Duitse import om ons fokprogramma voortdurend te verbeteren. Bij al onze pups wordt het Certificaat van Fokniveau geleverd. Ons e-mail adres vindt u op de contact pagina. In het kort. Wij zijn erg kritisch op onze honden aangezien geen enkele hond perfect voldoet aan de voorgeschreven Rasstandaard. Hoewel wij geloven dat de Duitse Herder de mooiste hond ter wereld is, moeten wij als fokkers, ondanks het prachtige uiterlijk van onze honden, altijd proberen de honden objectief te beoordelen in vergelijking met de rasstandaard en onze eigen doelstellingen.
Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe.
Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe. Ben je op zoek naar een oudere Duitse Herder, Duitse Herder dekreu of Duitse Herder pup? Wil je een Duitse Herder laten africhten voor IPO en aankeuring? Heb je problemen met jouw Duitse Herder of wil je een privé puppie cursus van een privé hondentrainer?
Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Duitse Herder kennel. Hondenfokker Meer info. Sint Antoniusweg 17 5706 LW Helmond. Fokker en africhtings kennel om duitse herdershonden op te leiden voor het KNPV certificaat. Fokker van betrouwbare en sociale honden met voldoende aggressie voor KNPV top sport en praktisch politie werk.

Contacteer ons