Op zoek naar duitse herder kennel zuid holland?

duitse herder kennel zuid holland
links.
Duitse Herder Kennel von der Wölfen. Duitse Herder Kennel vom Arolser Holz. German Shepherd Dog Chain. Duitse Herder Kennel van het Zuidpark. Herplaatsingsite voor Duitse Herders. Duitse Herder Kennel van Romantos Hoeve. Provinciale website VDH Zuid-Holland. Off the faithfull house.
elektrische 3 wieler step
Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Duitse Herder Kennel Von" Mayernhof." Rauwbloksweg 8 7691 BS Bergentheim. Duitse Herder kennel. Hondenfokker Meer info. Duitse Herder Kennel van de Tempelhoeve. Reekstraat 16 6641 KK Beuningen. Al onze pups worden verkocht met een Certificaat van Fokniveau en een koopverdrag van de V.D.H.
buddha ring
Oudduitse Herder kennel van Marjan's' Meute.
schiedam gemeente
Hollandse Herder Fokkers NHC.
Cup bokaal competitie. Raad van Beheer Informatie. Hollandse Herder Fokkers. Hollandse Herder Homepages. Hollandse Herder Fokkers Buitenland. Links diverse sites en fora. Nederlandse Herdershonden Club. Hollandse Herder Fokkers. Klik op de naam om de site van de fokker te bezoeken.
uitvaartverzorging
Oudduitse Herder Kennel Angel of Wassenaer Zuid-Holland Nederland Fokkers Extra Hondencentrum.
Oudduitse Herder Kennel Angel of Wassenaer. 2245 AB Wassenaar. Plan uw route. Vul hieronder uw thuisadres in om een gedetailleerde routebeschrijving naar Oudduitse Herder Kennel Angel of Wassenaer te bekomen. terug naar overzicht. Je vindt ons ook op. Inloggen E-mail of gebruikersnaam Wachtwoord Wachtwoord vergeten?
Home Kennel" van het Zuidpark."
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden. Welkom bij LinkNet, startpagina België Nederland Linknet. Ontstaan Kennel van het Zuidpark. Kennel Van het Zuidpark is op 3 december 1984 opgericht door Wim van Dijk en Mar van den Heuvel. De naam is ontstaan vanwege het feit dat wij toen tegenover het Zuidplantsoen in Delft woonden. Na mijn scheiding ben ik Mar in 1994 zelfstandig verder gegaan. Ik woon nu alweer 22 jaar in Naaldwijk. Stammoeder van de Kennel was Freia van Sulieseraad, een Boy van Grawenhof dochter. De bedoeling was om uit het eerste nest een reu aan te houden, maar er werden zes teven geboren, waar we Assie van het Zuidpark Kkl.Ia, VH2 zeer uitgesproken hebben aan gehouden, de 1ste hond waarmee de naam VAN HET ZUIDPARK tot nu toe is opgebouwd. De stamvolgorde is als volgt Assie, Dahra, Quinta, Zomby, Dezhra, Lotte, en nu Qishtar van het Zuidpark. Enkele bekende Zuidparken zijn o.a: Joery vh Zuidpark VH3 met 3 jaar vierde op het NK. Clive vh Zuidpark, VH3, SchH.3. Clive was Provinciaal Kampioen van Zuid Holland in 2002 en kwam in het jaar 2004 en 2005 uit tijdens de WUSV voor Zuid-Afrika.
VDH Afdeling Zuidholland Utrecht Vereniging van Fokkers en Liefhebbers van de Duitse Herdershonden.
Op deze site vindt u alle informatie van alle Kringgroepen van de Provincies Zuid Holland en Utrecht. Liefhebbers van de Duitse Herder kunnen hier allerlei informatie vinden op het gebied van africhting, kynologie, behendigheid, etc.Wij wensen u veel lees plezier.
AngelofWassenaer-ODH Fokker-Kennel van Oudduitse Herders.

Contacteer ons