Zoeken naar duitse herder langhaar fokker

duitse herder langhaar fokker
Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups Oudduitse herder kennel Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups.
Het eerste nest van D-Jay is vorig jaar Juni geboren en het zijn prachtige. Vijf jaar A-nest gefeliciteerd. D-JAY EN BELLA. Jos Jeanine op Dance-Indah 31 Mei-24 Juli. Alyssa pups INDY pups rontgenfoto Alyssa vacantie. Zoeken op deze site. 2018 Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups.
taxi arnhem
Hollandse Herder Fokkers NHC.
Cup bokaal competitie. Raad van Beheer Informatie. Hollandse Herder Fokkers. Hollandse Herder Homepages. Hollandse Herder Fokkers Buitenland. Links diverse sites en fora. Nederlandse Herdershonden Club. Hollandse Herder Fokkers. Klik op de naam om de site van de fokker te bezoeken.
kapper
Vind duitse herder pups in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Honden Herdershonden en Veedrijvers. 54 resultaten voor duitse herder pups. Groep en Rubriek. Dieren en Toebehoren. Honden Herdershonden en Veedrijvers 54. Moet nu weg. Moet nu weg 0. Herder Herder 52. Overige rassen 0. Reu Reu 7. Teef Teef 9. Meerdere dieren Meerdere dieren 32. Geslacht onbekend Geslacht onbekend 1. Particulier Particulier 30. Fokker Hobbymatig Fokker Hobbymatig 10. Fokker Professioneel Fokker Professioneel 7.
Consult
Verschil langstokhaar en Oudduitse herder.
Langstokhaar duitse herder fokker. Hoewel er na erkenning van de FCI steeds meer Langstokhaar Duitse Herder fokkers bijkomen hoef je niet perse een langstokhaar Duitse Herder fokker te zoeken om in het bezit te komen van een erkende langhaar. Er worden uiteraard nog steeds langharen geboren uit de combinatie stokhaar x stokhaar.
uitvaartverzorging
Oud-Duitse herdershonden vom Möhnesee vom schwarzen Traum Pups.
Uwe en Rita Heidergott Wij over ons. Fokker vom Möhnesee, Rita Heidergott, werkt al bijna 40 jaar als bankemployee bij de Commerzbank AG. Fokker vom schwarzen Traum, Uwe Heidergott, vutter en drijvende kracht inzake de inprenting en training van pups. Fokgedachte ras Oud duitse herdershond.
LSOHV Rasvereniging voor de Langstokhaar Oudduitse Herder.
De LSOHV zal zich meer richten op vergelijkbare zusterverenigingen in het buitenland en zoekt op verschillende gebieden zoals gezondheid, afstemming op het gebied van shows, keurmeesters etc, samenwerking met verenigingen binnen de landsgrenzen. De LSOHV is er niet alleen voor de fokkers maar zeker ook voor de liefhebbers van de Oudduitse Herder.
Langhaar Website Nederland Duitse Herder Werklijnen Stamboom.
SV/WUSV-bepalingen voor langstokharige" Duitse Herdershonden met onderwol" geldend vanaf 1 januari 2011. De Duitse en zoals altijd leidende bepalingen met links naar Zuchtordnung, Zuchtschauordnung en Körordnung vanaf 1 januari 2011. Adobe Acrobat document 83.4 KB. VDH-bepalingen voor langstokharige Duitse Herdershonden per 1 januari 2011.
Oudduitse herder fokker van" Chika's' Erf" rasstandaard oudduitse herdershond ODH club.
Vroeger was Duitse" Herder" nog geen rasnaam maar een verzamelnaam voor verschillende soorten herdershonden. Door nkleurige honden uit te sluiten van de fok en later ook de ruw en langharige honden is het populaire ras Duitse" Herder, zoals wij hem nu kennen, ontstaan.
Duitse Herdershond Langstokhaar.
De rasvereniging; Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse herdershonden is bezig met de gezondheid van de Duitse herdershond, langstokhaar. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij de volgende onderzoeken verplicht voor de ouderdieren: Heupdysplasie en Elleboogdysplasie.
Oudduitse herder kennel Van Chika s Erf ODH oudduitseherder fokker, langharige duitse herders, pups.
Zij was een kortharige Duitse herdershond. Nadat onze eerste zoon geboren was, hebben wij toen Daan 11 maanden oud was, onze eerste oudduitse herder pup gekocht in Duitsland. We hebben haar Pien" genoemd. Met Pien is mijn passie voor de oudduitse herdershond en fokkerij begonnen.
vandemarohoeven, Oudduitse herder kennel.
tien jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met de langstokhaar Duitse herder. Wat me voornamelijk aansprak was het stabiele en rustige karakter van deze honden. Ik werd snel de trotse eigenaar van een prachtige langstokharige Duitse herder. Inmiddels heb ik vijf langstokhaar Duitse herders, waaraan we veel plezier beleven.

Contacteer ons