Zoeken naar duitse herder rechte rug fokker

duitse herder rechte rug fokker
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
Super lieve raszuivere Duitse herder puppy's! Nog 3 wolfgrauwe reuen en 1 zwart bruine reu beschikbaar! Moeder Jessy vom Ludwigstor is een import DH werkhondtype en vader Fernando von Juvenisty is een kynoloog. Puppy's' zijn dus een combifok, goed voor gezondheid, een rechte rug en een super karakter.
wasmachine
duitse herder fokker duitse herder kennel duitse herder fokker rechte rug.
keurfok duitse herder. oudduitse herder verschil duitse herder. oud duitse herder fokker. duitse herder fokker rechte rug. duitse herder pups te koop fokker. wolfsgrauwe duitse herder fokker. beste duitse herder fokker nederland. zwarte duitse herder fokker. duitse herder fokker zuid holland.
taxi arnhem
Zijn er hier fokkers bekend welke de rechte ruggen weer terug brengen bij de DH?
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte. Fokken van de Duitse Herder. Fokken met Duitse Herders Moderators: Castor, weerwolf, Kali. Zijn er hier fokkers bekend welke de rechte ruggen weer terug brengen bij de DH? Pagina's: 1 Omlaag. Auteur Topic: Zijn er hier fokkers bekend welke de rechte ruggen weer terug brengen bij de DH? gelezen 2175 keer. 0 leden en 1 gast bekijken dit topic. Geslacht: Zijn er hier fokkers bekend welke de rechte ruggen weer terug brengen bij de DH? Gepost op: november 06, 2016, 080323: pm. Volgens mij is de titel al erg vanzelfsprekend, ik vraag mij af of jullie fokkers kennen/zijn waardoor de Duitse herders weer richting een rechte rug gaan.
seo test
AngelofWassenaers-Over-ons.
En dan ga je op zoek naar een nieuw maatje. We komen terecht bij de Oudduitse Herder, een ras met een prachtige imposante uitstraling; stevig postuur, rechte rug, langer haar en minder scherpe kantjes dan de Duitse Herder. Vrij snel na het overlijden van Bo komt onze Oudduitse Herder Angel als een puppy engeltje op ons pad.
offshore training
Gezonde Duitse herder fokker HondenForum.
Gezonde Duitse herder fokker. HondenForum Puppy Gezonde Duitse herder fokker. 23 juni 2016 om 1131: wijzigen" quote" 0. Ik ben mensen aan het helpen bij het zoeken naar hun pup. Momenteel zijn ze zich nog aan het bedenken hoe ze hun leven/huis kunnen aanpassen, welke sport eventueel ze willen doen met hun hond e.d. Ze zijn er nog niet helemaal uit, dus de hond zal er zeker niet het komende jaar zijn. Gisteren ging het erover dat ze eventueel graag een Duitse Herder zouden willen, omwille uiterlijk, herderseigenschappen en diensthond-eigenschappen. Vrouw wil eigenlijk IPO gaan doen met de hond. Ik was dus wat aan het rond kijken naar fokkers van Duitse herders en nu vroeg ik mij af of het nog wel mogelijk is om er één te vinden met een rechte rug?
Duitse Herder.
Deze mensen komen dan ook graag terug voor een nieuwe hond. Wij fokken Duitse Herders met een rechte rug en alle gezondheidstesten die van toepassing zijn voor de Duitse Herder zijn gedaan op de ouder dieren. Wij fokken niet via de eisen van de rasvereniging qua africhting maar passen wel de gezondheidsonderzoeken toe en proberen qua uiterlijk en gezondheid een zo goed mogelijke hond te fokken.
Oudduitse herder fokker van" Chika's' Erf" rasstandaard oudduitse herdershond ODH club.
De nagels donker en sterk. Boven en onderbeen zijn van ongeveerd dezelfde lengte en staan in een rechte hoek tegenover elkaar. De dij, van de zijkant gezien is breed, boven en onder goed gespierd. Boven en onderbeen hebben bijna dezlfde lengte en vormen een hoek van ca. De spronggewrichten zijn goed ontwikkeld en krachtig, de middenvoet staat recht onder het spronggewricht. Zijn gesloten, met goed gebogen tenen. De zolen zijn dik en stevig, de nagels donker en krachtig. De Oudduitse Herder is een draver. De gang is elastisch, zonder moeite, gelijkmatig en ritmisch, maximaal vooruitkomend met zo weinig mogelijk passen. Tijdens het lopen beslaat hij een hoop grond door lange stappen met voor en achterpoten. In draf neemt hij nog meer grond met langere passen en beweegt sterk en makkelijk met cordinatie en balans, zodat de gang lijkt op een gelijkmatige beweging van een goedgesmeerde machine. De voeten blijven dicht bij de grond zowel bij het naar voren reiken als bij de achterwaartse afzetting. Om zulk een ideale beweging te verkrijgen moet er een goede ontwikkeling zijn van spieren en gewrichten. De achterhand levert via de rug een sterke afzet, die het hele dier lichtjes oplicht en het lichaam vooruitstuwt.
Over mijzelf.
Jaren later, de kinderen waren jong, ik was thuis, de wens naar een hond bleef. Een Duitse herder had nog steeds mijn voorkeur, maar ik vond de achterkant steeds lager worden en was bang dat de hond te groot en te sterk voor de kinderen zou zijn. Besloten werd tot Lindy Bearded Collie, middelgroot, speels, enz. 3 Jaar later kwam Gita Cao da Serra de Aires er bij. Met haar wilde ik fokken, maar doordat zij aangereden werd en haar linkervoorpoot verloor ging dat niet door. Gita is in april 2005 overleden en Lindy in mei 2006. Op de kynologenclub zag ik de Oudduitse herder voor het eerst. Een stevige hond, rechte rug, alerte kop en rustig in gedrag.
Rasinformatie Kennel Je nai rien oubliéKennel Je nai rien oublié.
Gezondheid van de Oud Duitse Herdershond. De Oudduitse Herder kan HD heupdysplasie en ED problemen, Rugproblemen, Epilepsie en MDR1 Multi drug resistance hebben. De kans dat deze aandoeningen bij een hond uit geteste ouders voorkomt is veel kleiner dan uit niet geteste ouders. Vraag dus aan de fokker naar de testresultaten van de ouders, een goede fokker laat deze graag zien en heeft kopieën van de resultaten van de vader of kan deze via een site laten zien.

Contacteer ons