Meer resultaten voor zwarte duitse herder kennel

zwarte duitse herder kennel
AngelofWassenaer-Angel.
Hoe het begon.: Als onze 11 jarige Duitse Herder Bo plotseling ziek wordt en binnen twee dagen, op 19 september 2004, thuis op de veranda overlijdt, dan beseffen we pas hoe stil het is zonder hond. Bo was geweldig voor ons gezin!
wasmachine
Oudduitse herder kennel Van Chika s Erf ODH oudduitseherder fokker, langharige duitse herders, pups.
Welkom bij Oudduitse herder kennel Van" Chika's' Erf." in februari/maart verwachten wij weer pups klik hier om naar de nestplanning te gaan. Mijn naam is Hanneke Kapteijns en ben getrouwd met Wim, wij hebben 2 zonen, Daan en Mart. Onze kennelnaam is afkomstig van onze eerste gezamenlijk Duitse herdershond Chika.
seo copywriting
oudduitse herder kennel de zwarte parel goya of dracc's' clan.
Keyboost France
Vind duitse herder pups in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Zijn geënt ontwormd en gezond verklaard door de dierenarts. De pups zijn waaks en zijn gewend om af en toe in de buiten kennel met nachthok te zitten. Pups zijn sociaal met honden en katten. Met kinderen zijn ze erg enthausiast. Er zijn nog twee teefjes. Voor meer info mag je. Duitse Herder pups vom Trompetersprung. 24.11.2017 Zijn onze puppies geboren. Vader: eto vom trompetersprung oud duits langhaar, moeder: dunya von der teufelskehle zwarte duitse herder.
offshore training
Home.
Vanaf mijn 10e levensjaar stond er op ieder verlanglijstje van mij: Duitse Herder, tot wanhoop van mijn ouders. Toen ik 14 jaar was kreeg ik eindelijk mijn Duitse Herder. Na het trouwen, kinderen krijgen, was het zover, een langharige Duitse Herder pup, genaamd Kelly kwam bij ons in huis, 6 jaar later gevolgd door een langharige Duitse Herder reu Rowan van 2 jaar oud uit het asiel.
Oudduitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Fokker zwarte Oudduitse Herders. Hondenfokker Meer info. Oudduitse Herder Kennel van het Nemo's' Hof. Axelsestraat 13 4576 RM Koewacht NL. Ik ben een kleinschalige Oudduitse Herder fokker. Hondenfokker Meer info. Oudduitse Herder van Möhnesee. Dalmer Weg 36 59510 Lippetal-Lippborg-NRW. Oudduitse herders, langstokhaar herdershonden. Hondenfokker Meer info. Of Dracc's' Clan. Romijnlaan 33 7475 CS Markelo. Oudduitse herder kennel. Hondenfokker Meer info. Hooglandseweg 13 3864 PV Nijkerkerveen. Tevens fokker van Duitse Doggen en Duitse Herders.
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
Het is een reutje en hij is geboren op 27 mei 2017. De moeder van de pup is onze mechelse herder, de vader van de pup is een zwarte oud duitse herder met een hele mooie stamboom. Allebei verkeren ze ook in t.
Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Duitse Herder kennel. Hondenfokker Meer info. Sint Antoniusweg 17 5706 LW Helmond. Fokker en africhtings kennel om duitse herdershonden op te leiden voor het KNPV certificaat. Fokker van betrouwbare en sociale honden met voldoende aggressie voor KNPV top sport en praktisch politie werk.
Als u een pup koopt. Website Nederland Duitse Herder Werklijnen Stamboom.
Veelal gaat de voorkeur uit naar de zwartbruine of zwartgele Duitse Herder, zoals je die vaak om je heen ziet en zoals mensen die in hun jeugd of in het heden hebben mogen aanschouwen in films als Rin-Tin-Tin" en Commissaris" Rex. Als je met een anders gekleurde Duitse Herdershond over straat loopt, dan vraagt men al gauw: Is" dat een Groenendaeler, als het om een zwarte hond gaat, of Is" dat niet een Hollandse Herdershond, als het om een wolfsgrauwe hond gaat, en ga zo maar door.

Contacteer ons