Meer resultaten voor duitse herder pups zeeland

duitse herder pups zeeland
Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Duitse Herder kennel. Hondenfokker Meer info. Kennel van Goverwelle. Rhienderensestraat 23 6964 BG Hall. Duitse Herders en Tsjechoslowaakse Wolfhonden. Hondenfokker Meer info. Of the Happy House. Johann Strauszstraat 11 4661 CN Halsteren. De kennel voor echte Duitse Herder pups en Mops pups!
volgorde huis kopen
Blue Sacrifice Oud Duitse Herder en Tibetaanse Terrier kennel.
Op deze site vindt u alle informatie over onze Oud Duitse Herder en. Gezondheid en karakter staat bij ons voorop! Serieus fokken doe je met een doel en zeker met een gezonde visie op het ras. Wij fokken uitsluitend met unieke en uitzonderlijke weloverwogen combinaties waarbij landsgrenzen geen belemmering voor ons zijn.
schaatsers
Duitse Herders van Ingjo Home.
Wij wonen met onze honden in het prachtige Zeeuws Vlaanderen in Zeeland, vlakbij Belgie. De zee is een 3 km van onze woning en we hebben hier ons eigen trainingscentrum voor honden, dus heel veel ruimte. Onze eerste Duitse herder, Daulokke's' Coste werd in 1997 geboren in Denemarken en heeft bij ons in 2003 haar eerste nestje mogen krijgen. Hieruit hebben wij 2 teven gehouden Yakima en Kiowa Appache van Ingjo. Zo hebben wij onze kennelnaam opgebouwd tot de prachtige honden welke we nu op het moment hebben en streven nog steeds naar de beste gezondheid voor onze honden en voor de pups die hier geboren worden.
kpn
Duitse herder pups Van de Mauritshoek Duitse herderkennel sinds 1968.
Honden laten africhten. Links / Vrienden. Duitse Herder pups. Van de Mauritshoek. Duitse Herderkennel sinds 1968. Duitse Herder pups. Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw! Quitte von Tronje is op 11 maart 2017 gedekt door de Jugend Sieger 2015 Optimus von Pendler!
uitvaartverzorging
Oudduitse Herder kennel van Marjan's' Meute.
Zeeuwse V.D.H. Fokkers VDH Kringgroep Terneuzen.
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
Duitse Herder pups, Mogen nu het nest verlaten Wij hebben een mooi nestje Duitse Herder pups. Duitse Herder pups, Mogen nu het nest verlaten Wij hebben een mooi nestje Duitse Herder pups. Het nestje bestaat uit reutjes en teefjes. De pups mogen.
Vind duitse herder pups in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
7 mei zijn onze lieve pups ter wereld gekomen van onze duitse herder misha, misha is een schitterende zwarte teef uit de werklijn, rechte rug en sterk gestel. Astor is de vader van de pups, astor is een grote en sterke langharige duitse herder.
Home.
Mijn naam is Andr Vrijbloed, en ben eigenaar van de DH-Kennel van Liedehof. Al op jeugdige leeftijd ben ik begonnen met het fokken van Duitse Herders. Mijn eerste Duitse Herder is een reu uit de africhtingslijn, zijn naam is Kazan" van Midden-zeeland.

Contacteer ons