Zoeken naar hollandse herder mechelse herder

hollandse herder mechelse herder
Herdershonden: een veelzijdig hondenras Dier en Natuur: Dieren.
Ze zijn bijvoorbeeld zeer geschikt als politiehond, drugshond, explosieven-hond, blindengeleidehond of reddingshond. Bij Hollandse herders zijn drie haarvarianten mogelijk: korthaar, langhaar en ruwhaar. Ze zijn middelgroot, middelzwaar, goed gespierd en krachtig. De reu heeft een gemiddelde schofthoogte van 57-62cm en weegt gemiddeld 28kg. Teven hebben een gemiddelde schofthoogte van 55-60cm en wegen gemiddeld 23kg. Ze hebben een intelligente uitdrukken en hebben een levendig temperament. De Mechelse herdershond wordt ook wel Mechelaar genoemd. Het is een variant op de Belgische herdershond en is vernoemd naar de Belgische stad Mechelen. Het verschilt tussen een Mechelaar en een Belgische herder is de kleur en de vacht.
Mechelen
Het HondenForum Bekijk onderwerp Hollandse vs. Mechelse herder.
Nu vraag ik me af wat qua karakter etc. de opvallendste verschillen zijn tussen de Hollandse herder misschien zit er per vacht-soort ook nog verschil tussen? en de Mechelse herder. Bij ons in de buurt kom ik beiden niet veel tegen dus ik zie ze weinig live.
Mechelen
Vind hollandse herder in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Te Koop mechelse x hollandse herder. Het is een reu van twee jaar hij heeft hekel aan katten is wel lief maar vraagt om veel aandacht speel af en toe met baletjes hij word op 18-08-18 3 jaar. Hollandse herder x Newfoundlander.
wasmachine
De Hollander. De Hollandse Herders.
Dit kan door sommigen voor eigenwijs doorgaan De Hollandse Herder mag niet snel ergens van onder de indruk zijn. De herder moest immers altijd van hem op aan kunnen. en dat kan niet met een hond die snel uit zijn evenwicht te brengen is.
seo copywriting
Hollandse Herder-forum Toon onderwerp Vraagje over karakterverschillen.
Voor liefhebbers van de Hollandse Herder! Ter promotie en instandhouding van het ras! Onafhankelijk van de NHC! Het is nu za mei 12, 2018 751: pm. Toon onbeantwoorde berichten Toon actieve onderwerpen. Forumoverzicht Honden Gedrag. Alle tijden zijn GMT 1 uur.
Hollandse herder Herdershonden.nl.
De Hollandse herder is vrij sterk op de baas gericht en wordt niet alleen als gezinshond gebruikt, maar ook als werkhond bij onder meer politie en bewaking. De meest in het oog springende eigenschap van de Hollandse herder is de loyaliteit richting de baas.
Wat is nou precies het verschil tussen de mechelse herder en de hollandse herder qua gedrag? HondenForum.
Wat is nou precies het verschil tussen de mechelse herder en de hollandse herder qua gedrag? HondenForum Archief Wat is nou precies het verschil tussen de mechelse herder en de hollandse herder qua gedrag? 05 maart 2011 om 1624: wijzigen.
Verkocht Dogcentre Holland.
Hier is echter een impressie van de typen honden die we verkocht hebben. Ras: Duitse Herder. Ras: Hollandse Herder. Ras: Mechelse Herder. Ras: Duitse Herder. Ras: Mechelse Herder. Ras: Mechelse Herder. Ras: Duitse Herder. Ras: Mechelse Herder. Ras: Duitse Herder.
Hollandse herder Wikipedia.
Australian stumpy tail cattle dog Australische herder Australische veedrijvershond Bearded collie Beauceron Belgische herder Bergamasco Berghond van de Maremmen en Abruzzen Bobtail Bordercollie Bouvier des Ardennes Briard Ca de bestiar Cão da Serra de Aires Cão de fila de São Miguel Catalaanse herder Ciobanesc romanesc carpatin Ciobanesc romanesc mioritic Duitse herder Hollandse herder Kelpie Komondor Kroatische herder Kuvasz Mudi Picardische herdershond Polski owczarek nizinny Puli Pumi Pyrenese herdershond Saarlooswolfhond Schapendoes Schipperke Schotse herdershond Sheltie Slovenský uva Tatrahond Tsjecho-Slowaakse wolfhond Vlaamse koehond Welsh corgi Cardigan Welsh corgi Pembroke Zuid-Russische owcharka Zwitserse witte herder.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Hollandse herder versus Mechelse herder.
Klopt, maar daardoor kan het ook zo maar zijn dat iemand denkt een rustigere Hollander te krijgen in vergelijk met een Mechelaar en dan ineens zo'n' hypergeval te treffen Als die persoon een klein beetje research doet, wordt die kan al heel wat kleiner Omhoog. Titel: Re: Hollandse herder versus Mechelse herder.
Sectie Herdershonden Rassen Honden Hondenrassen.
Algemeen beeld Raskenmerken Éen van de 4 variëteiten van de Belgische Herder.De Groenendaeler is een herdershond van gemiddelde grootte met een weelderige zwarte langharige vacht, die zich uitstrekt over het hele lichaam en wat korter is. De Hollandse Herder Langhaar is een intelligente, zelfstandig en trouwe gezinshond die somber in zijn uiterlijk voorkomen is.

Contacteer ons