Meer resultaten voor kruising mechelse herder tervuerense herder

kruising mechelse herder tervuerense herder
Sectie Herdershonden Rassen Honden Hondenrassen.
Het is een zeer goede waakhond. Hij wordt veelal ingezet als waakhond bij de kudden, net als de berghonden. Het zijn zeer intelligente honden en naar vreemden zijn ze. De Tervuerense Herder is middelgrote, langharige hond met een charmant voorkomen.
Online casino
Belgische Herder Club Nederland BHCN.
Echter voor de Mechelse herder kan het introduceren van langhaargenen minder gunstig uitpakken. Ook kunnen nu vooral de Tervuerense al gebruik maken van Mechelaarbloed door honden met Mechelaarouders of voorouders uit Frankrijk. Voor de Groenendaeler is dit minder het geval.
haargroei na haartransplantatie
Puppyplaats.nl Mechelse Herder pups aangeboden.
Moeder is een Mechelse herder en vader een Schotse collie. Als ze het nest mogen verlaten zijn ze ontworm. Te koop kruising Mechelse herder Schotse collie. Er zijn 6 teefjes en 4 reutjes. Te koop kruising Mechelse herder Schotse collie.
industriele boomstamtafel
Intervariëteiten.
Tervuerense herder X Mechelse herder. Mechelse herder X Laekense herder. Andere kruisingen zijn dus niet bespreekbaar! Verder vermeldt lid 2b van het genoemde artikel.: Voordat variëteitkruisingen mogen worden toegepast, moet de rasvereniging een plan maken dat als basis dient voor de mogelijkheid te komen tot variëteitkruisingen. Uitgangspunt voor een dergelijk plan is, dat het toestaan van variëteitkruisingen alleen zin heeft als dit leidt tot verbetering van het ras of een noodzakelijke verbreding van de fokbasis. Zoals het artikel van de BHCN naar mening van de Commissie Fokkerij terecht vermeldt, zou dit alleen van toepassing kunnen zijn voor de kruising van Mechelse herder x Laekense herder.
uitvaartverzorging
Puppyplaats.nl te koop mechelse herder Kruising: Mechelse Herder x Tervuerense Herder pups.
Giftig voor honden. Go Zoek Zoek puppies. Mechelse Herder x Tervuerense Herder. te koop mechelse herder. 48831 x bekeken sinds 26 nov. 2015 om 1458.: Sinds 26 nov. 2015 om 1458.: te koop mechelse herder. 48831 x bekeken sinds 26 nov.

Bepaalde werkhondeneigenschappen die bij de Tervuerense herder niet meer volop aanwezig zijn, kunnen zo, zonder een variteitskruising toe te passen, in het huidige Tervueren bestand worden ingebracht. Mechelse herder liefhebbers hoeven niet bang te zijn voor negatieve effekten voor hun variteit.
Tervuerense herder pups Te koop in Zonhoven Tweedehands.nl.
Wij hebben een prachtig nestje tervuerense herder pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meerdere malen ontwormd en ze zijn ingeënt. Ook zijn de pups gechipt, er is dus een Europees paspoort bij en we verkopen de pups onder 2 jaar garantie.
Website Flynn-I-Noor.
Flynn-I-Noor Duitse en Tervuerense herders en Newfoundlanders. We hadden al een kruising Mechelse herder/keeshond Tarzan en een stamboomloze Groenendaeler Everon toen wij onze eerste teef, de Newfoundlander Lobbes v.d. Haverkamp kregen aangeboden. Wij gaven haar de naam Flynn. Niet veel later kwam de Duitse herder Noor v.
Mechelse herder tervuerense herder maken kennis YouTube.
Training Tervuerense herder pup Ober Duration: 400. robvantoor 9116, views. Tonny, Tervuerense Herder, reu, 1 jaar Duration: 036. Dierenasiel Knokke-Heist 1744, views. Black German shepherd guard dog Duration: 154. Michael Kyriacopoulos 56763, views. kruising mechelse herder X labrador 6 weken tot 8 maanden Duration: 330.
Wat voor rassen en kruisingen lopen er rond op school.
Kruising Husky x Tervuerense Herder. Kruising Jack Russell. Kruising Jack Russell x Teckel. Kruising Kooikerhond x Toller. Kruising Labrador x Dog x Boxer. Kruising Labrador x Friese Stabij. Kruising Labrador x Golden Retriever. Kruising Labrador x Herder. Kruising M Labrador x V Berner/Leonberger. Kruising Maltezer x Shih Tzu. Kruising Maltezer x West Highland White Terrir. Kruising Mechelse Herder x Duitse Herder.
Mechelse herder Wikipedia.
Chien de Berger Belge Belgische herder. FCI: Groep 1 Sectie 1 15. Groenendaeler, Laekense herder, Tervuerense herder. Lijst van hondenrassen. De Mechelse herder, ook mechelaar genoemd, is een van de variëteiten van de Belgische herders. Hij is naar de Belgische stad Mechelen vernoemd.

Contacteer ons