Op zoek naar kruising witte herder duitse herder?

kruising witte herder duitse herder
Kruising Herder HondenForum.
Zoals ik het begrijp uit de tekst is de moeder dan een kruising van een Duitse Herder en een Witte Herder? En de vader van de pups een Witte herder ook dan. 31 juli 2015 om 2044: wijzigen" quote" 0.
skateboard tas
Zwitserse witte herder Herdershonden.nl.
De Zwitserse witte herder, soms ook enkel witte herder of Zwitserse herder genoemd, is één van de meest nieuwe herdershondrassen. De Zwitserse witte herder is zeer nauw verwant aan de Duitse herder en daarom in veel opzichten goed vergelijkbaar. Over het algemeen is de Zwitserse witte herder iets zachtaardiger dan de Duitse herder.
yoast
Verhuisdieren.
Over de hond. Ras: Kruising duitse herder x boxer x keeshond. Adoptiekosten: 50 100. Reden van herplaatsing: Klikt niet met andere huisdieren. Omschrijving van het dier. Charlie is voor ons ontzettend lief. Hij kan ook heel goed met onze dochter van 4 jaar, maar andere kinderen vind hij niet altijd even leuk. Hij is heel beschermend naar ons gezin. Als er bezoek binnen komt zet ik hem even 10 minuten apart in de bijkeuken. Zodra de visite zit laat ik hem erbij en is er niks aan de hand. Als ik dat niet doe zal hij gaan grommen tegen het bezoek. Het blijft echter bij grommen, hij heeft nog nooit gebeten. Verder is hij erg waaks en is vooral fel op de postbode. Aan de riem trekt hij af en toe maar hij kent netjes de basiscommandos. In het park of bos loopt hij altijd lekker los, want hij kan met alle honden, behalve 1 witte herder hier in de buurt.
LED Lamp
Vind kruising herder in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Eenmalig nestje met onze canadese witte herder reu en onze zwarte herder teef. De pups worden bij de ouders hier in het bos opgevoed. De pups zullen bij het verlaten van het nest gevaccineerd worden en. Ook iets te verkopen? Zet het op Marktplaats. pups kruising centraal aziatische-herder-amerikaanse bulldog. 7 pups kruising centraal aziatische herder met amerikaanse bulldog 4 x teef 3 x reu pups zijn nog maar 8 dagen worden gechipt ontwormt gevaccineerd als ze er aan toe zijn. Hele mooie kruising Duitse herder Berner sennen pups te koop.
houten wanddecoratie
Het HondenForum Bekijk onderwerp Kruising Zwitserse herder / Duitse herder.
Titel: Kruising Zwitserse herder / Duitse herder. Geplaatst: 11 Jul 2011 2239.: Welke kleuren zouden er komen uit een kruising tussen een witte Canadese herder Zwitserse herder en een Duitse herder met klassieke kleur? Krijg je een mengeling van de kleuren?
Vind herder kruising in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Beide ouders medisch 100%.pups groeien. Hele mooie kruising Duitse herder Berner sennen pups te koop. Hallo allemaal wij hebben hier nog 5 hele mooie puppy's' die het nest mogen verlaten ze groeien op in een gezin met katten en kinderen dus ze zijn goed sociaal ze zijn allemaal nagekeken door de dierenarts en ook zijn ze allemaal gezond verklaard ze zijn netjes ingeënt en gechipt ook hebben wij ze allemaal. Mooie Sandy is een herder kruising. Sandy is een lief, heel sociaal meisje. Ze is nu ongeveer 1 jaar oud. Op de foto's' is ze een paar maanden jonger. We hebben haar teruggehaald, ze was geadopteerd, maar de nieuwe baasjes legden haar aan een kettting en ze was heel mager geworden. Nu zijn we op zoek naar de beste baasjes voor dit schatje. Ook van deze adverteerder. Herder kruising Fules is een prachtige hond. Bekijk alle 2 advertenties Wat is dit? Kruising zwarte herder met witte canadese herder.
Kruising witte/duitse herder Van alles en nog wat over honden. Hondenforum.
Van alles en nog wat over honden. Kruising witte/duitse herder. Onderwerp RSS Kruising witte/duitse herder. 13 augustus 2003. 4 juni 2009. 1 Hallo, mijn duitse herder teef en witte herder reu hebben op de 17 dag van de loopsheid 20 minuten vastgezeten.

Contacteer ons