Op zoek naar zwarte duitse herder pups?

zwarte duitse herder pups
Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Duitse Herder Kennel van de Tempelhoeve. Reekstraat 16 6641 KK Beuningen. Al onze pups worden verkocht met een Certificaat van Fokniveau en een koopverdrag van de V.D.H. Hondenfokker Meer info. Laan van Scheltema 25 2548 AW Den Haag. Duitse Herder kennel.
alimentatieonderzoek
Duitseherder Honden 2dehands.be.
zeer mooie kindvriendelijke duitse herderpups volledig in orde 0474328787. 15 april 2018 1316: Lochristi Zeveneken. duitse herder pups. duitse herder pups de pups zijn ingeentvoorzien, van een chip en meermaals ontwormd de pups worden bij ons op de boerderij geboren en zijn daa.
heteluchtoven
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
20 maart 2018. Duitse herder pups te koop. Uit de combinatie Paco van Hamersslag IPO 3 x Cytta von Semrowplatz IPO 3 Beide ouders hebben HD A en ED vrij certificaat, ze zijn beide aangekeurd en zijn actief in de hondensport africhting Er is nog 1 zwarte teef en 1 wolfs grauwe reu beschikbaar p.
buddha to buddha sale
Als u een pup koopt. Website Nederland Duitse Herder Werklijnen Stamboom.
Veelal gaat de voorkeur uit naar de zwartbruine of zwartgele Duitse Herder, zoals je die vaak om je heen ziet en zoals mensen die in hun jeugd of in het heden hebben mogen aanschouwen in films als Rin-Tin-Tin" en Commissaris" Rex. Als je met een anders gekleurde Duitse Herdershond over straat loopt, dan vraagt men al gauw: Is" dat een Groenendaeler, als het om een zwarte hond gaat, of Is" dat niet een Hollandse Herdershond, als het om een wolfsgrauwe hond gaat, en ga zo maar door.
bedrukte strandstoelen
Pupinfo LSOHV.
Heeft u interesse in een Oudduitse Herder of een Duitse Herder Langstokhaar, houdt dan ook de websites van onze fokkers in de gaten als u een pup wilt kopen. Voor eventuele nestplanningen kunt u de website van de bij ons aangesloten fokkers bezoeken: Klik hier. Bij de nestjes wordt een keurklasse A, B of C genoemd. Uitleg over de gehanteerde keurklasse klik hier. Daarnaast wordt bij een combinatie gekeken naar de mate van verwantschap tussen de beide ouders. Dit wordt uitgedrukt in de verwantschapscoëfficiënt welke bij elke combinatie wordt genoemd. Hier hanteren wij een zo laag mogelijke waarde met als bovengrens een waarde van maximaal 8%. Voor meer uitleg over de gehanteerde Verwantschapscoëfficiënt klik hier. De geplande nestjes staan op volgorde van de verwachte geboorte.: Oudduitse Herder Kennel van Dorpzicht. Akyra van Dorpzicht. Ginger Ginn of Draccs Clan. DM niet getest. Medio januari is Akyra van Dorpzicht gedekt c.q. heeft er KI plaatsgevonden door Ginger-Ginn of Draccs Clan. Op 13 maart is Akyra van Dorpzicht bevallen van 3 pups, 1 reu en 2 teven in de kleuren zwart en zwart/bruin.
Vind duitse herder pups in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
7 mei zijn onze lieve pups ter wereld gekomen van onze duitse herder misha, misha is een schitterende zwarte teef uit de werklijn, rechte rug en sterk gestel. Astor is de vader van de pups, astor is een grote en sterke langharige duitse herder.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom. Wij fokken enkel Duitse Herder Puppies uit de beste vaak Duitse bloedlijnen. Met als motto fokken" is verbeteren, niet vermeerderen" fokken wij zo nu en dan een nestje Duitse Herder Puppies uit de beste bewezen vaak Duitse bloedlijnen.
Vind zwarte herder in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Verder kijken met de Marktplaats app. Help en info. duitse herder pups. mechelse herder pups. Dieren en Toebehoren. 17 resultaten voor zwarte herder. Groep en Rubriek. Dieren en Toebehoren. Honden Herdershonden en Veedrijvers 6. Honden Toebehoren 9. Honden Dekreuen 2.
Prachtige zwart Duitse herder pups Honden.
Nederlandse herder X Duitse herder Als u op zoek bent naar de perfecte pup, dan hebben wij deze voor u. Deze fokkerij was gepland voor twee jaar. We zullen het publiek met 2 pups tegen vergoeding naar het juiste huis brengen.

Contacteer ons