Zoeken naar duitse herder fokker nederland

duitse herder fokker nederland
Duitse Herder Pups te koop met stamboom.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom. Wij fokken enkel Duitse Herder Puppies uit de beste vaak Duitse bloedlijnen. Met als motto fokken" is verbeteren, niet vermeerderen" fokken wij zo nu en dan een nestje Duitse Herder Puppies uit de beste bewezen vaak Duitse bloedlijnen.
alimentatieonderzoek
Als u een pup koopt. Website Nederland Duitse Herder Werklijnen Stamboom.
Als men met een Duitse Herdershond wil fokken overeenkomstig de eisen van de VDH, de SV en de WUSV wereldwijd overkoepelend orgaan van de landelijke verenigingen van Duitse Herdershondenliefhebbers en dat zijn in mijn ogen de minimale vereisten, waaraan een Duitse Herdershond zou moeten voldoen en waaraan men bij het kopen van een pup zeker aandacht dient te besteden dan dienen beiden ouderdieren te zijn aangekeurd" op fokwaarde. Dit betekent, dat de honden bij een Fokgeschiktheidskeuring zijn goedgekeurd. De goedkeuring kan blijken uit twee gradaties, namelijk Keurklasse 1 voor de fok aanbevolen en Keurklasse 2 voor de fok geschikt. Wanneer een fokker met zijn ouderdieren aan deze vereisten voldoet, zult u bij de pup niet alleen de stamboom van de Raad van Beheer op kynologisch gebied in Nederland krijgen maar tevens het door de VDH verstrekte Certificaat van Fokniveau.
buddha to buddha sale
Vom Haus Katsboghte.
Vom Hauskatsboghte behaalde hele mooie resultaten zowel in Nederland als in het buitenland. De africhting van al onze honden doen we zelf. Samen met Jac en Loes, kreeg ik Baya van Hennegauland, de stammoeder van mijn Duitse Herder kennel vom Haus Katsboghte.
Verkooptraining
Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Fokker van betrouwbare en sociale honden met voldoende aggressie voor KNPV top sport en praktisch politie werk. Zowel surveillance honden als speurhonden. Hondenfokker Meer info. Duitse Herderkennel vom Twickelland. Krabbenbosweg 120 7555 EN Hengelo. Wij zijn een Duitse Herderkennel die uitsluitend fokt met ouderdieren die gecertificeerd zijn op fokwaarde, zoals de rasvereniging VDH in Nederland, en de Duitse SV Schaeferhunde Verein dat voorschrijft. Hondenfokker Meer info. Vom Haus Nirric. Kiesterzijl 56 8807 PG Herbaijum. Duitse Herder kennel, herplaatsing, bemiddeling.
uitvaartverzorging
Vind duitse herder pups in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Honden Herdershonden en Veedrijvers. 54 resultaten voor duitse herder pups. Groep en Rubriek. Dieren en Toebehoren. Honden Herdershonden en Veedrijvers 54. Moet nu weg. Moet nu weg 0. Herder Herder 52. Overige rassen 0. Reu Reu 7. Teef Teef 9. Meerdere dieren Meerdere dieren 32. Geslacht onbekend Geslacht onbekend 1. Particulier Particulier 30. Fokker Hobbymatig Fokker Hobbymatig 10. Fokker Professioneel Fokker Professioneel 7. Handelaar Handelaar 1. Eén hond Eén hond 11. Meerdere Meerdere 37. Nederland Nederland 40.
Duitse Herders van Ingjo Goede fokker van DH?
Maar de vreemdste dingen kunnen gebeuren, een Duitse herder die op een Duitse herder lijkt en kijkt als een rottweiler, blijkt 50 % rottweiler in zijn DNA te hebben en wordt toch doorverkocht als rasechte Duitse Herder. Een pup wordt verkocht uit een top-lijn in de showwereld, na het testen bij de nieuwe eigenaar blijken de ouders heel andere bloedlijnen te hebben dan volgens de stamboom. Hoe kan dit? Misschien een kleine nestje geboren uit een unieke combinatie en dezelfde fokker heeft op datzelfde moment misschien ook een ander nestje van een combinatie die niet zoveel titels en de benodigde werkproeven heeft behaald maar welke teef wel een groot nest gegeven heeft?
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
Vraag en antwoord. Uitslagen 2018 Behendigheid. vereniging van fokkers en liefhebbers van duitse herdershonden. VERENIGING VAN FOKKERS EN LIEFHEBBERS VAN DUITSE HERDERSHONDEN. Het doel van onze rasvereniging is vooral om fokkers en liefhebbers van Duitse herdershonden tot elkaar te brengen.
Wie weet er een goede! Duitse Herder fokker HondenForum.
Duitse Herder fokker" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken. pagina 1 van 2 1 2. Volgende forumvraag: problemen met zogen van de pups. Zoeken op de HondenPage. Zoek je iets op de HondenPage? Vul dan hier jouw zoekwoorden in? Over de HondenPage. De hondenpage is de Grootste Nederlandstalige site over honden met meer dan 25.000 bezoekers per dag! Vriend worden van de HondenPage. 1 Het gezelligste hondenforum van Nederland en België.
Duitse Herder Club Nederland.
Duitse Herder Club Nederland. Show archief 2018. Inventarisatie 29 april 2018. Inventarisatie archief 2018. Katwijk 15 april 2018. Wandel archief 2018. 12 mei 2018. Herplaatser Jimmy zoekt een nieuw gouden mandje. 11 mei 2018 We kijken terug op een ontzettende gezellige en geslaagde inventarisatie.
Duitse herder pups Van de Mauritshoek Duitse herderkennel sinds 1968.
Duitse Herderkennel sinds 1968. Duitse Herder pups. Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw! Quitte von Tronje is op 11 maart 2017 gedekt door de Jugend Sieger 2015 Optimus von Pendler! Foto's' volgen nog. U kunt ons ook volgen op facebook: Mauritshoek Duitse Herders.

Contacteer ons