Resultaten voor duitse herder kennel friesland

duitse herder kennel friesland
Welkom Oudduitse Herder Kennel fan" Anne's' hiem."
Ontstaan Oudduitse herder. 2018, fan" Anne's' hiem." Welkom op deze website: fan Annes hiem. opgericht in 2010. Ik ben Annelies Slagman, ook vaak Anne genoemd.Ik ben getrouwd met Simon en wij hebben 3 kinderen. We wonen in een boerderijtje in Boornbergumonder de rook van Drachten in Friesland, vandaar ook deze Friese kennelnaam.
taxi arnhem
OudDuitse Herderkennel Farmerhouserufan Even voorstellen.
T wee zusjes J utta en J essie vom H ouse G ermanithos, die nu inmiddels 3 jaar oud zijn. B egin mei 2011 zijn we naar L adenthin bij de poolse grens gereden om een oudduitse herder te bekijken die te koop aangeboden stond bij kennel T ier E ldorado.
kapper
von von von Bisschofsheim. Bisschofsheim. Bisschofsheim.
Mijn kennelnaam is afgeleid van de straat waaraan ik woonde op het water aan het Bisschopsrak te Leeuwarden. Al zolang ik me kan herinneren ben ik verliefd op het ras, de Duitse Herder, m.n. de eerlijkheid, het sterke karakter en de schoonheid van de herder in het bijzonder. De eerste Clubmatch die ik bijwoonde was in 1983 te Utrecht. In 1985 sloot ik mij aan als lid bij de V.D.H. en de S.V. Je kunt rustig stellen dat het een u it de hand gelopen hobby werd toen ik begon met Granny von Altkircherwald en Laika van Nieuwlandshof als dè stammoeders van mijn kennel. Velen passeerden de revue. Nog steeds zie ik het als een grote uitdaging om uit Keurfok rasverbetering een pracht van een dier te fokken, wat in karakter, kracht en schoonheid uitblinkt. Mede dankzij vele vrienden in de sport, c.q. mede-eigenaren kan ik deze liefhebberij in stand houden en beoefenen wij de kynologie wekelijks op onze kringgroep, de Wâlden te Bergum, in ons mooie Friesland waar ik al vele jaren met plezier de ringtrainingen geef en sinds 2013 ook commissaris kynolgie ben.
touchscreen computer
Oudduitse Herder kennel van Marjan's' Meute.
titanium horloge
Duitse Herder Pups te koop met stamboom.
Op zoek naar een Duitse Herder pup met stamboom? Een Duitse Herder pup uit KEURFOK? Wij hebben momenteel Duitse Herder Puppies beschikbaar. Duitse Herder Puppies. Website en design Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe: voordelig-online.nl Aan het werk met je Duitse Herder?
duitse herder kennel saendenland herdershonden honden fokken pup.
Welkom bij de Duitse Herder Kennel. Op deze site vertellen Mary en Michael Schutten je over hun kennel Welkom, de herders honden waarmee gefokt wordt en de eisen waaraan deze herders honden moeten voldoen Fokbeleid. Verder kun je hier informatie vinden over herders honden die Te Koop en Ter Dekking worden aangeboden, met foto's.
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
Duitse herder pups geboren op 6 mei, de ouders zijn ook te zien op bijgaande foto's, wij bedrij. Duitse herder pups geboren op 6 mei, de ouders zijn ook te zien op bijgaande foto's, wij bedrijven voor de hobby een kleine kennel en fokken herdershonden.
Home Duitse Herder kennel Von Mardanshof.
Jaap en Ria van Schaagen op Reageren. Ramonzoon van Cor en Dikky en Bea Hofman op Reageren. rachella op Reageren. Archief Maand selecteren. juni 2015 1. mei 2015 1. april 2015 1. januari 2014 2. Duitse Herder kennel Von Mardanshof.
Duitse herder pups Van de Mauritshoek Duitse herderkennel sinds 1968.
Duitse Herderkennel sinds 1968. Duitse Herder pups. Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw! Quitte von Tronje is op 11 maart 2017 gedekt door de Jugend Sieger 2015 Optimus von Pendler! Foto's' volgen nog. U kunt ons ook volgen op facebook: Mauritshoek Duitse Herders.
Of Shinjis Star Oudduitse Herdershonden Of Shinjis Star.
Via deze website willen wij Ronald en Saskia van Bruggen u laten kennismaken met de Oudduitse Herder volledig Oudduitse Herdershond en afgekort ODH en dan met name de Oudduitse Herder afkomstig uit de Oostduitse lijn en de werklijn. De Oudduitse Herder is een middelgrote hond met een rechte rug en lange beharing.
Vind duitse herder pups in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Wolfsgrauwe Duitse Herder pups. Duitse herder pups geboren op 6 mei, de ouders zijn ook te zien op bijgaande foto's, wij bedrijven voor de hobby een kleine kennel en fokken herdershonden vooral voor de sport en actieve hondengeleiders. Natuurlijk ook prima te plaatsen als huishond maar vergeet niet dat ze veel energie hebben.

Contacteer ons