Meer resultaten voor duitse herder kennel limburg

duitse herder kennel limburg
VDH Limburg Duitse Herder.
Op de Kringgroepen in onze provincie worden verschillende disciplines aangeboden. Wij wensen u veel plezier verder met uw Duitse Herder en hopen dat u hier nuttige informatie kunt vinden. Wilt u meer informatie neem dan contact op met het bestuur van de VDH afdeling Limburg.
Online casino
Oudduitse Oudduitse Herder Herder // // Kennel Home. von de Flammert.
Op deze website willen wij jullie informeren over onze kennel en de oudduitse herder in het algemeen. Onze oudduitse herder kennel is gelegen aan de rand van het Nationaal Park Maasduinen in Nieuw-Bergen, te Limburg. Kennel von de Flammert. Joke en Geert Derckx.
boomstamtafel v poot
Kennel D'Alleche' Home.
We zijn een kleine rashondenkennel van Duitse Herders in het hart van Limburg in België erkend door het FCI. Wij fokken volgens de St Hubertus richtlijnen, de instantie die stambomen aflevert in België. We zijn aangesloten bij de V.V.D.H, de vereniging voor Duitse Herders.
buddha to buddha armband
Duitse herder pups Van de Mauritshoek Duitse herderkennel sinds 1968.
Duitse Herderkennel sinds 1968. Duitse Herder pups. Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw! Quitte von Tronje is op 11 maart 2017 gedekt door de Jugend Sieger 2015 Optimus von Pendler! Foto's' volgen nog. U kunt ons ook volgen op facebook: Mauritshoek Duitse Herders.
uitvaartverzorging
Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Duitse Herder kennel. Hondenfokker Meer info. Sint Antoniusweg 17 5706 LW Helmond. Fokker en africhtings kennel om duitse herdershonden op te leiden voor het KNPV certificaat. Fokker van betrouwbare en sociale honden met voldoende aggressie voor KNPV top sport en praktisch politie werk.
DUITSE menu. DUITSE HERDER HERDER KENNEN KENNEN VAN VAN HET HET HEUKSKE. HEUKSKE.
gebruikshonden kennel die gespecialiseerd is. in het fokken van Duitse herders, die geschikt. zijn voor het K.N.P.V. V.D.H, IPO en/of. laatste update 25-07-2015. Kampioenen worden gemaakt. Verervers worden geboren maar vaak niet erkent. omdat ze bijna nooit kampioen worden. Behaalde certificaten en/of wedstrijduitslagen 2014 2015. PAK Limburg Kringgroep De Wiers.
Oudduitse herder kennel van" de Peelbloem."
Onze Oudduitse herder kennel is gevestigd in Meijel op de grens van Limburg en Noord-Brabant in de prachtige natuurlijke omgeving van de Groote Peel. We hebben al heel lang Duitse herders en hebben hier ook nestjes mee gefokt. Bij één van deze nestjes werden puppys met langstokhaar geboren en wij vonden deze honden prachtig.
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
8 februari 2018. duitse herder pups zoeken thuis. Wij zijn een rashonden kennel waar u enkel zuivere rashonden. Wij zijn een rashondenfokkerij met meer dan 20 jaar ervaring, wij werken samen met andere fokkers die de wetgeving op dierenwelzijn respecteren.

Contacteer ons