Meer resultaten voor duitse herder pups erkende fokker

duitse herder pups erkende fokker
Duitse herder pups Van de Mauritshoek Duitse herderkennel sinds 1968.
Duitse Herderkennel sinds 1968. Duitse Herder pups. Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw! Quitte von Tronje is op 11 maart 2017 gedekt door de Jugend Sieger 2015 Optimus von Pendler! Foto's' volgen nog. U kunt ons ook volgen op facebook: Mauritshoek Duitse Herders.
taxi arnhem
Duitse Herder Pups te koop met stamboom.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom. Wij fokken enkel Duitse Herder Puppies uit de beste vaak Duitse bloedlijnen. Met als motto fokken" is verbeteren, niet vermeerderen" fokken wij zo nu en dan een nestje Duitse Herder Puppies uit de beste bewezen vaak Duitse bloedlijnen.
kapper
Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
De kennel voor echte Duitse Herder pups en Mops pups! Hondenfokker Meer info. Von Loosbroeker Haus. Van Alphenstraat 2 6416 ED Heerlen. Duitse Herder kennel. Hondenfokker Meer info. Sint Antoniusweg 17 5706 LW Helmond. Fokker en africhtings kennel om duitse herdershonden op te leiden voor het KNPV certificaat.
horloge heren
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
20 maart 2018. Duitse herder pups te koop. Uit de combinatie Paco van Hamersslag IPO 3 x Cytta von Semrowplatz IPO 3 Beide ouders hebben HD A en ED vrij certificaat, ze zijn beide aangekeurd en zijn actief in de hondensport africhting Er is nog 1 zwarte teef en 1 wolfs grauwe reu beschikbaar p. Uit de combinatie Paco van Hamersslag IPO 3 x Cytta von Semrowplatz IPO 3 Beide ouders he. Uit de combinatie Paco van Hamersslag IPO 3 x Cytta von Semrowplatz IPO 3 Beide ouders hebben HD A en ED vrij certificaat, ze zijn beide aangekeurd e. 17 maart 2018. 17 maart 2018. zzer mooi en grof. nog enkele reutjes zeer mooi eerste nestje en laatste nestje geen fokker worden groot in huiselijke kring met meer honden en andere beesten 06 22538003.
gwo training
Vom Haus Katsboghte.
Al vele jaren, ben ik gefascineerd van de Duitse Herder. Het kon dan ook niet uitblijven, dat ik mijn eerste Duitse herder kocht. Dit werd Muran, waarmee ik de sport wilde gaan beoefenen. Helaas was Muran hiervoor niet geschikt en liep vanaf het begin te kwakkelen met zijn gezondheid. Op de leeftijd van 25, jaar heb ik Muran moeten laten inslapen. Na vele malen met de fokker te hebben gebeld, zonder daar een goed gevoel aan over te houden, dacht ik bij mezelf, dit kan en moet beter.
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
vereniging van fokkers en liefhebbers van duitse herdershonden. Onder treft U kennelhouders aan die van tijd tot tijd pups. te koop aanbieden. De VDH zorgt uitsluitend voor de. mogelijkheid van adverteren voor kennelhouders van. De kwaliteit van deze kennels. zijn niet door de VDH gecontroleerd en de rasvereniging. sluit dan ook elke aansprakelijkheid of verbinding met de. De VDH houdt zich het recht voor om. advertenties te weigeren dan wel advertenties te. Wij adviseren u enkel een pup te nemen die aan onderstaande eisen voldoen.: Fokkers die pups aanbieden met stamboom, certificaat van. fokniveau en koopovereenkomst. De ouderdieren zijn aangekeurd. met goed gevolg geröntgend, in bezit van een uithoudingsvermogen. diploma, africhtingkenteken en minimaal de exterieur kwalificatie. goed en er is gekeken naar de afstamming van beide ouderdieren. moeten bij elkaar passen. Fokken is immers t verbeteren van het. ras, niet het vermeerderen ervan. Ook deze pups worden gechipt., ontwormd en ingeënt aangeboden en zijn in het bezit van een. gezondheidsverklaring van de dierenarts. Daarnaast wordt er tussen. fokker en nieuwe eigenaar een koopovereenkomst afgesloten.
Duitse Herders van Ingjo Goede fokker van DH?
De juiste nest aangifte kan financieel grote gevolgen hebben voor een" fokker. Gewoon als huishond heeft U hier misschien helemaal geen problemen mee en ziet U misschien het nut er zelfs niet van in of er wel een stamboom bij moet of niet, maar bedenk, dat als U bij een erkende fokker een hond kunt aanschaffen zonder een stamboom, dat de teef dus te veel nesten krijgt en dat de gezondheid van de hond hier niet meer voorop staat! Die hond wordt dus echt al een fokteef" gebruikt en als je daar een pup koopt, houd je de broodfok in stand! Wij zijn aangesloten bij.; de Rasvereniging van de Duitse Herder, de VDH. de Stichting gezonde Duitse Herder www.gezondeduitseherder.nl.
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
Vraag en antwoord. Uitslagen 2018 Behendigheid. vereniging van fokkers en liefhebbers van duitse herdershonden. VERENIGING VAN FOKKERS EN LIEFHEBBERS VAN DUITSE HERDERSHONDEN. Het doel van onze rasvereniging is vooral om fokkers en liefhebbers van Duitse herdershonden tot elkaar te brengen.
Duitse Herder Club Nederland.
Duitse Herder Club Nederland. Show archief 2018. Inventarisatie 29 april 2018. Inventarisatie archief 2018. Katwijk 15 april 2018. Wandel archief 2018. 12 mei 2018. Herplaatser Jimmy zoekt een nieuw gouden mandje. 11 mei 2018 We kijken terug op een ontzettende gezellige en geslaagde inventarisatie. 10 mei 2018. De pupinfo is weer bijgewerkt. Bliss en Hoppa zijn de trotse ouders geworden van 6 pups.

Contacteer ons