Zoeken naar duitse herder pups te koop zeeland

duitse herder pups te koop zeeland
Duitseherder Honden 2dehands.be.
Wij hebben lieve duitse herder puberpups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meerdere male. gisteren 1436: Zonhoven. duitse herder pups. Wij hebben een prachtig nestje duitse herder pups te koop.
adidas boksschoenen
Duitseherder Honden Tweedehands.nl.
duitse herder pups. honden duitse herder. pups te koop. Categorieën Toon alle advertenties. Audio, Video TV. Computer Game Consoles. Hobby Vrije tijd. Sluiten Terug naar. 1 advertenties in Duitseherder. Er is iets fout gegaan bij het opslaan van de zoekopdracht.
hema
Vind duitse herder pups in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Moeder istara: von haus tiwo heeft keurklasse 1 met ipo 1. Op heupen en ellebogen met a-normal is vrij van heupdysplasie en. Raszuivere half-langharige Duitse herder pups met rechte rug. Te koop prachtigeraszuiverehalf-en, langharige duitse herder pups met rechte rug.
gwo training
Zoeken ZeelandNet Prikbord.
Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op Akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Akkoord, verder naar ZeelandNet. Uit in Zeeland. Onderhoud en storingen. Webmail Log in. Audio en TV.
prijs regenpijp
Duitse herder pups Van de Mauritshoek Duitse herderkennel sinds 1968.
Duitse Herder pups. Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw! Quitte von Tronje is op 11 maart 2017 gedekt door de Jugend Sieger 2015 Optimus von Pendler! Foto's' volgen nog. U kunt ons ook volgen op facebook: Mauritshoek Duitse Herders. Omegana von Pendler is op 2 maart 2017 bevallen van een schitterende worp! de vader is Xabo vom Osterbergerland SG 7 vd BSHZS 2016 te Nürnberg.
Honden en Puppies Herders Marktplaats.nl.
Ons team is al in het bezit van een duitse herderteef maar zoeken wij nog een pup. mechelse herder teef 14 maanden. Prachtige lieve sociale14 maanden oude teef. Niet veel mee gedaan, speelt thuis met kong en voetbal. Is kennel gewend. Volledig geent en pas ontwormd. Voor vragen 0683534956. Geboren: Prachtige Oudduitse herder pups. Geboren bij erkend oudduitse herderkennel die op kleine schaal en met toewijding fokt, prachtige pups uit bewezen combinatie met een geweldig karakter. Kleuren: zwart-bruin, zwart en grauw. Pups worden volgens de geldende richtlijnen ontwormd, geent en krijgen een afstammingsbewijs. Beide ouders hd vrij, ed. Te koop mechelse herder.
Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
De kennel voor echte Duitse Herder pups en Mops pups! Hondenfokker Meer info. Von Loosbroeker Haus. Van Alphenstraat 2 6416 ED Heerlen. Duitse Herder kennel. Hondenfokker Meer info. Sint Antoniusweg 17 5706 LW Helmond. Fokker en africhtings kennel om duitse herdershonden op te leiden voor het KNPV certificaat.
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
Te koop prachtige, raszuivere Duitse herderpups met rechte rug. Te koop prachtigeraszuiverehalf-en, langharige Duitse herder pups met rechte rug. Bij ons op de boerderij zijn een nestje half-en langharige Duitse herderpups geboren. De pups mogen vanaf vandaag het nest verlaten.
Duitse Herders van Ingjo Home.
Wij wonen met onze honden in het prachtige Zeeuws Vlaanderen in Zeeland, vlakbij Belgie. De zee is een 3 km van onze woning en we hebben hier ons eigen trainingscentrum voor honden, dus heel veel ruimte. Onze eerste Duitse herder, Daulokke's' Coste werd in 1997 geboren in Denemarken en heeft bij ons in 2003 haar eerste nestje mogen krijgen. Hieruit hebben wij 2 teven gehouden Yakima en Kiowa Appache van Ingjo. Zo hebben wij onze kennelnaam opgebouwd tot de prachtige honden welke we nu op het moment hebben en streven nog steeds naar de beste gezondheid voor onze honden en voor de pups die hier geboren worden. Wij zijn lid van de Rasvereniging de VDH en Stichting Gezonde Duitse herder en fokken volgens de regels van de Raad van Beheer Nederland. Klik hier om het contactformulier te openen.

Contacteer ons