Resultaten voor kruising hollandse herder mechelse herder

kruising hollandse herder mechelse herder
Puppyplaats.nl Prachtige herderpups Kruising: Hollandse Herder Korthaar x Mechelse Herder pups.
Kyra is een kruising van een mechelse en hollandse herder, maar heeft de tekening van een hollandse herder. Ze is in september 3 geworden. Kyra is een een lieve en sociale hond, maar ook goed waaks. De vader van de pups is een mechelse herderen, is zeer goed waaks.
Mechelen
Vind hollandse herder in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Hollandse herder x Zwitserse herder. Nu alvast te reserveren prachtige pups, kruising hollandse herder x zwitserse herder groeien op in huis mogen over 3 en halve week het nestje verlaten. Donkere mechelse X hollandse herderpups. Mooie mechelse herderpups. Bijna zwart van kleur.
wasmachine
Het HondenForum Bekijk onderwerp Hollandse Herder x Mechelse Herder.
Was helemaal verbaasd Ik heb ook niet bewust voor een Mechelse herder kruising gekozen, dus dan is het sowieso al even aanpassen. Van zijn andere kant zie je niet veel meer terug, hij is wel 90% Mechelse herder. Volgens de trainer kan ik nog heel ver met hem komen in de hondensport, dus ik ga hem gewoon lekker bezig houden en kijken wat hij allemaal kan. Titel: Re: Hollandse Herder x Mechelse Herder.
millers juice
Hollandse Herder Hollandse Herder.
Bij bepaalde lijnen zie je dat er in het verleden ingekruist is met een Mechelse herder om de hollander wat pittiger van karakter te krijgen. Hoe de hond gaat worden hangt van twee hoofdlijnen af; de vererving hoe zijn de ouders van de puppen?
60 plus dating sites
Wat is nou precies het verschil tussen de mechelse herder en de hollandse herder qua gedrag? HondenForum.
05 maart 2011 om 2152: wijzigen. hahaha, ik was ook heel nieuwsgierig, want wij hebben een kruising Hollandse herder / Mechelse herder, en ze schiet van 0 naar 100 binnen 10 seconden, een goede sportauto dus, Ze wil wel werken, heel graag zelfs.

Contacteer ons