Zoeken naar duitse herder fokker friesland

duitse herder fokker friesland
vandemarohoeven Oudduitse herder kennel.
Wat me voornamelijk aansprak was het stabiele en rustige karakter van deze honden. Ik werd snel de trotse eigenaar van een prachtige langstokharige Duitse herder. Inmiddels heb ik zeven langstokhaar Duitse herders waaraan we veel plezier beleven. Ik fok met de Oudduitse herders volgens de reglementen van de Duitse rasvereniging ADRV. Veel plezier met het bekijken van de site. Onze kennel is geregistreerd onder Kennelregistratienummer. All Rights Reserved vandemarohoeven.
loopfiets 4 jaar
von Bisschofsheim.
Mijn naam is Jan Minnema samen met mijn grote steun Trijn en onze toeverlaatjes Kim en Ilona runnen wij de kennel von Bisschofsheim met veel enthousiasme en plezier. Mijn kennelnaam is afgeleid van de straat waaraan ik woonde op het water aan het Bisschopsrak te Leeuwarden. Al zolang ik me kan herinneren ben ik verliefd op het ras de Duitse Herder m.n. de eerlijkheid het sterke karakter en de schoonheid van de herder in het bijzonder. De eerste Clubmatch die ik bijwoonde was in 1983 te Utrecht. In 1985 sloot ik mij aan als lid bij de V.D.H.
oven schoonmaken
Duitse herder pups Van de Mauritshoek Duitse herderkennel sinds 1968.
Team van de Mauritshoek. HSV De Griffioen Wolvega. Geïnteresseerd in een Duitse Herder Pup?
schiedam gemeente
Vind duitse herder pups in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Te koop aangeboden Duitse Herder pups met stamboom. Duitse herder gebruikshondenkennel von derblitse düne bied duitse herder pups met stamboom te koop aan. 6 Reuen en 4 teven. Uit politiediensthonden en knpv lijn. Bloedvoering youri vant heukske ibor von der blitse düne kelly von der blitse düne von der maler-meister zie. Leuke speelse Mechelse X duitse herder pups. Mooie speelse mechelse x duitse herder pups pups groeien op de boerderij op. Reutjes en teefjes pups zijn geënt op schema ontwormt en hebben een europees paspoort.
offshore training
Home Duitse Herder kennel Von Mardanshof.
Samen met onze kinderen Marjolein en Daniel zijn wij de trotse eigenaren van Duitse herderkennel Von-Mardanshof. Wij hebben al jaren Duitse herders en beleven veel plezier aan de gezelligheid en het trouwe karakter van de Duitse herder. Af en toe willen wij een nestje en fokken op karakter en exterieur. Onze honden zijn zeer sociaal en met kinderen opgegroeid. Wij hopen dat u veel plezier beleeft aan onze site en neem gerust eens contact met ons op. Benthe 2e op clubmatch. Fleur op 03-05-2015 voor levensduur aangekeurd. Nieuwe fotos van Benthe. gjrgeerligs 7671 rm oostermaatweg 3 vriezenveen op Reageren. Jaap en Ria van Schaagen op Reageren. Joyce Elbers op Reageren. Jaap en Ria van Schaagen op Reageren.
Welkom Oudduitse Herder Kennel fan Anne's hiem.
Ik ben Annelies Slagman ook vaak Anne genoemd.Ik ben getrouwd met Simon en wij hebben 3 kinderen. We wonen in een boerderijtje in Boornbergumonder de rook van Drachten in Friesland vandaar ook deze Friese kennelnaam. Tes en haar dochter Asja zijn onze 2 Langstokhaar/Oudduitse Herders. Onze 2 honden hebben hier alle vrijheid in en om ons huis wij hebben ze niet in kennels hierdoor kunnen ze heerlijk rennen en spelen op ons ruime erf. We zijn aangesloten bij deze rasvereniging voor Oudduitse herders en Langstokharige herders klik op de banner. De pups groeien op in en om ons huis tussen onze kinderen honden poes en veel visite. Dat ze goed gesocialiseerd worden vind ik erg belangrijk.
Oudduitse Herder kennel van Marjan's Meute.
website van fokker van oudduitse herders.
FGH Oudduitse Herder fokker Of Heartland.
Op 10 juli heeft Lakota een mooi nestje gekregen! 7 pups 4 reuen en 3 teven. Alle pups zijn zwart/bruin. Mijn naam is AnneMarie van Krimpen ik ben geboren in 1967 in Veendam Groningen. Ik woon samen met mijn 2 jongste dochters in een prachtig klein huisje midden in een natuurgebied 3 km van het dorp Buitenpost in Friesland. Alweer vele jaren geleden ben ik gestart met het fokken van Oudduitse herdershonden. Op dit moment heb ik 5 honden waar ik erg blij en trots op ben.
OudDuitse Herderkennel Farmerhouserufan Even voorstellen.
M ijn oudste woonde inmiddels al op zichzelf. N atuurlijk moest er ook een paard komen een mooie F riese S termerrie waar ik nu mee fok. M ijn herder N omad vond het geweldig al die ruimte. H ij was altijd mee het weiland in. H et was een trouwe vriend tot het eind. N omad werd net geen 15 jaar oud. O mdat mijn liefde uitgaat naar de D uitse H erder waar ik in mijn jeugd al een goeie ervaring mee had ondervonden hebben we twee D uitse H erderpups in huis gehaald. T wee zusjes J utta en J essie vom H ouse G ermanithos die nu inmiddels 3 jaar oud zijn.

Contacteer ons