Resultaten voor duitse herder kennel overijssel

duitse herder kennel overijssel
Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Duitse Herder kennel. Hondenfokker Meer info. Sint Antoniusweg 17 5706 LW Helmond. Fokker en africhtings kennel om duitse herdershonden op te leiden voor het KNPV certificaat. Fokker van betrouwbare en sociale honden met voldoende aggressie voor KNPV top sport en praktisch politie werk.
taxi arnhem
Duitse herder kennel Unter" die Buche" Huis onder de beuk.
Wij zijn Marcel en Miranda de trotse eigenaren van de kleinschalige Duitse herder kennel Unter die Buche in Goor, Hof van Twente. De naam komt van de grote beuk die bij ons in de tuin staat en in de zomer een verkoelende schaduw geeft voor de honden en de kennel.
wordpress plugins
Overijssel Nederland Fokkers Extra Hondencentrum.
7671 MH Vriezenveen. Beuszen von Elsgraben. 7642 AH Wierden. 7688 RA Daarle. van de Dennenstaete. 7609 PC Almelo. Brave Strong Angels. 7553 JL Hengelo. 8034 PJ Zwolle. 8355 AG Giethoorn. Des Petits Polissons. Oudduitse Herder kennel Of Dracc's' Clan. 7475 CS Markelo.
industriele boomstamtafel
Home VDH Overijssel.
Wij wensen u veel plezier verder met uw Duitse Herder en hopen dat u hier nuttige informatie kunt vinden.Schroom niet als u meer informatie zou willen hebben om even contact op te nemen met het bestuur van de VDH afdeling Overijssel of één van de Kringgroepen die verspreidt zitten door heel Overijssel.
offshore training
Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe.
Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe. Ben je op zoek naar een oudere Duitse Herder, Duitse Herder dekreu of Duitse Herder pup? Wil je een Duitse Herder laten africhten voor IPO en aankeuring? Heb je problemen met jouw Duitse Herder of wil je een privé puppie cursus van een privé hondentrainer?
Wie zijn wij.
De Oudduitse Herder is een hele leuke gezinshond en heel lief met kinderen. Ze hebben veel energie en willen graag trainen, spelen, rennen, wandelen, zwemmen etc. Ze zijn niet geschikt om énkel als huishond gehouden te worden. Ze moeten dagelijks hun energie kwijt kunnen. Onze honden lopen los op ons bedrijf, ze zijn speels, heel sociaal., waaks en binnen zijn ze rustig. We fokken onder de vlag van de DHCN. ODH KENNEL van de Hoogenweg.
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
Duitse herder pups geboren op 6 mei, de ouders zijn ook te zien op bijgaande foto's, wij bedrij. Duitse herder pups geboren op 6 mei, de ouders zijn ook te zien op bijgaande foto's, wij bedrijven voor de hobby een kleine kennel en fokken herdershonden.
Kennel Beuszen von Elsgraben.
Duitse herder kennel. Wie zijn wij. Click here to edit title. Click here to edit text. Welkom op onze website. De Kennel Beuszen von Elsgraben is een Duitse herder fokkerij die gevestigd is in Overijssel. De honden hebben allemaal een lief karakter.
oudduitse herder kennel OfDraccsclan.
Welkom op onze website. welkom op de website oudduitse herder kennel of dracc's' clan. hier kunt u de belevenissen volgen van onze vier kanjers van honden. Acun oudduitse herder DDR. Ginn oudduitse herder DDR. Djilzz Duitse Herder langhaar. oudduitseherderkennel, oudduitse herdups.
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
Vraag en antwoord. Uitslagen 2018 Behendigheid. vereniging van fokkers en liefhebbers van duitse herdershonden. VERENIGING VAN FOKKERS EN LIEFHEBBERS VAN DUITSE HERDERSHONDEN. Het doel van onze rasvereniging is vooral om fokkers en liefhebbers van Duitse herdershonden tot elkaar te brengen.
Duitse herder pups Van de Mauritshoek Duitse herderkennel sinds 1968.
Duitse Herderkennel sinds 1968. Duitse Herder pups. Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw! Quitte von Tronje is op 11 maart 2017 gedekt door de Jugend Sieger 2015 Optimus von Pendler! Foto's' volgen nog. U kunt ons ook volgen op facebook: Mauritshoek Duitse Herders.

Contacteer ons