Resultaten voor kruising mechelse herder hollandse herder

kruising mechelse herder hollandse herder
Vind hollandse herder in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Hollandse herder x Zwitserse herder. Nu alvast te reserveren prachtige pups, kruising hollandse herder x zwitserse herder groeien op in huis mogen over 3 en halve week het nestje verlaten. Donkere mechelse X hollandse herderpups. Mooie mechelse herderpups. Bijna zwart van kleur.
Mechelen
Sasja x mechelse herder/hollandse herder zoekt nieuw tehuis YouTube.
Hollandse herder loopt achter baasje aan Duration: 022. DROMIKE 1135, views. Lima de Hollandse X Mechelse herder pup Duration: 032. Angelique Angel 2151, views. Hollandse herder Duration: 034. 2bad2Dbone2 2801, views. hollandse/mechelse herder malinois dutch shepherd mix video Duration: 016.
Mechelen
Puppyplaats.nl Prachtige herderpups Kruising: Hollandse Herder Korthaar x Mechelse Herder pups.
Kyra is een kruising van een mechelse en hollandse herder, maar heeft de tekening van een hollandse herder. Ze is in september 3 geworden. Kyra is een een lieve en sociale hond, maar ook goed waaks. De vader van de pups is een mechelse herderen, is zeer goed waaks.
inventum magnetron
Vind hollandse herder in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Het gaat om een kruising mechelse herder/hollandse herder zonder stamboom. Omdat, wij op leeftijd zijn en het vreselijk onderschat hebben hoe druk dit is, doen wij met pijn in ons hart. Zo goed als nieuw. 03 mei 18. Te koop 6 prachtige hollandse mechelse herder pups.
offshore training
Het HondenForum Bekijk onderwerp Hollandse Herder x Mechelse Herder.
Was helemaal verbaasd Ik heb ook niet bewust voor een Mechelse herder kruising gekozen, dus dan is het sowieso al even aanpassen. Van zijn andere kant zie je niet veel meer terug, hij is wel 90% Mechelse herder. Volgens de trainer kan ik nog heel ver met hem komen in de hondensport, dus ik ga hem gewoon lekker bezig houden en kijken wat hij allemaal kan. Titel: Re: Hollandse Herder x Mechelse Herder.
kruising herders honden HondenForum.
27 juli 2010 om 1713: wijzigen" quote" 0. Wij hebben 1 kruising Mechelse herder / Hollandse herder en de andere is een kruising Witte Duitse herder / Tervuerense herder. Karakters zijn super lief, luisteren goed, willen voor je werken, attent, oplettend, waaks, vriendelijk, vol goede wil en tegelijk ook pittig.
Hollandse Herder Hollandse Herder.
Bij bepaalde lijnen zie je dat er in het verleden ingekruist is met een Mechelse herder om de hollander wat pittiger van karakter te krijgen. Hoe de hond gaat worden hangt van twee hoofdlijnen af; de vererving hoe zijn de ouders van de puppen?

Contacteer ons