Op zoek naar mechelse herder vs duitse herder?

mechelse herder vs duitse herder
Mechelse herder Rassen Honden Hondenrassen.
Mechelse Herder een uitmuntende vrij dominante werkhond. Atletisch krachtig gespierd snel intelligent moedig en zeer actief. Een onvermoeibare hond die altijd wil werken. De Mechelaar is moedig oplettend werkwillig gehecht aan eigen mensen waaks en temperamentvol.De Mechelse Herder is een werkhonddie uitblinkt in het verdedigen van zijn baas en diens eigendommen. Hij is ongevoelig voor slecht weer en is bijzonder graag buiten zijn lichaamsbeweging moet hier uiteraard op afgestemd zijn. De Mechelaar beweegt zich met gratie is een onvermoeibare werker en laat zich voor ieder doel africhten.
Mechelen
Het HondenForum Bekijk onderwerp Karakter verschil duitse of mechelse herder.
Geplaatst 12 Jun 2008 1858. Geregistreerd 26 Sep 2002 1945 Berichten 27179. Ik denk ook dat een Duitse herder veel makkelijker is dan een Mechelse herder. Wat ik een keer gelezen heb en ook wel kan bevestigen uit ervaring is dat een Duitser gewoon open staat dus die socialiseer je heel makkelijk. Je neemt hem gewoon overal mee naartoe en dan neemt hij alles zoals het gaat. Daar maak je dus vrij makkelijk een aardige sociale hond van. Mechelse herders zijn veel gevoeliger en die nemen vaak niet alles zoals het gaat. Dat moet jij als baas doen en de pup dus gewoon daarin mee laten gaan.
Mechelen
Belgische Herder Club Nederland BHCN.
Deze vier variëteiten worden afzonderlijk gekeurd en iedere variëteit afzonderlijk kan een voorstel krijgen voor een C.A.C een C.A.C.I.B. Bij alle variëteiten moet de beharing altijd dicht zijn goed aanliggend van een goede textuur en samen met de wollige ondervacht een uitstekende beschutting vormen. Het haar zeer kort op het hoofd aan de buitenkant van de oren en het onderste van de ledematen.
2e hands scooter kopen
Wat is het verschil tussen de Duitse herder en Hollandse herder.
Wat is het verschil tussen de Duitse herder en Hollandse herder. Herdershonden staan bekend als trouw en gehoorzaam toch bestaan er veel herdershonden rassen met ieder hun eigenschappen. Een bekende herdershond is de Duitse herder die van oorsprong uit Duitsland komt en de minder bekende Hollandse herder een echt Nederlands ras waar natuurlijk direct het eerste verschil ligt. Qua uiterlijk is de Duitse herder een stuk forser dan de Hollandse herder alhoewel de schofthoogte van de Duitse herder 65 cm 62 cm bij de Hollandse herder wat hoger ligt is het vooral het gewicht wat het verschil maakt.
katholieke datingsite
zijn er karakter verschillen tussen duitse en mechelse herder? HondenForum.
23 maart 2009 om 1835 wijzigen. Ik ken zowel Duitse herders als Mechelse herders. Ik heb zelf een mechelse herder. Ik ben van mening dat het inderdaad per hond verschilt ligt ook aan de opvoeding karakter van de ouders leefomgeving etc. Ik kan niet zeggen dat ik het ene ras beter vind qua karakter dan het andere ras. Denk dat ze over het algemeen gebaat zijn bij dezelfde opvoeding/omgangsregels duidelijkheid consequent etc Ben zelf ook van het positief belonen vind dat je daar het meeste mee bereikt. Ik vind herders geweldige beesten! Trouw leergierig actief Echt een maatje.
Herdershonden een veelzijdig hondenras Dier en Natuur Dieren.
Herdershonden zullen zich als huishond snel vervelend onrustig worden en zelf ongewenste bezigheden gaan zoeken. Dit maakt een herder veelal minder geschikt als huishond. Duitse herdershonden komt oorspronkelijk uit Duitsland. Ze worden voor vele taken getraind en zijn ook geschikt als gezinshond. De Duitse herdershond is middelgroot. De gemiddelde schofthoogte van een reu ligt tussen de 60 en 65cm. De gemiddelde schofthoogte van een teef ligt tussen 55 en 60cm. Ze hebben een krachtig en goed gespierde bouw. Verder overtreft de romp-lente de maat van de schofthoogte met ongeveer 10-17%. Het karakter van een Duitse herdershond is evenwichtig. Ze zijn zelfverzekerd erg trouw aan hun baas niet snel zenuwachtig en goedaardig.
Hondenvrienden.be Mechelaar vs Duitse Herder.
Pagina's 1 2 Omlaag. Auteur Topic Mechelaar vs Duitse Herder gelezen 4078 keer. 0 leden en 1 gast bekijken dit topic. Geslacht Re Mechelaar vs Duitse Herder. Reactie 20 Gepost op mei 19 2014 084304. Ik heb beide gehad maar voor mij is het momenteel enkel mechelaar. Ze zijn allebei super werkwillig en heel baasgericht. Maar ik vind de duitse herder iets logger waardoor ze toch minder geschikt zijn voor de flyball sport die ik graag beoefen. Duitse herders hebben ook iets meer gezondheidsprobleme n.
Mechelse herder betere speurneus dan de Duitse Binnenland Voor nieuws achtergronden en columns.
De Mechelse herdershond is populairder dan ooit en vervangt stilaan wereldwijd de Duitse herder als de nummer één sport en politiehond. Zelfs de Duitse politie dankt na 20 jaar haar eigen dommere Duitse honden af voor Mechelaars en de Amerikaanse special forces komen ze speciaal hier uitzoeken. Redactie 23 augustus 2011 0544. Mechelaars zijn een veel zuiverder ras en ook veel leniger heldhaftiger en slimmer. De Duitsers zijn overkweekt en hebben daardoor vaak heup en rugproblemen zeggen politiediensten en fokkers in Het Laatste Nieuws.

Contacteer ons