Meer resultaten voor duitse herder vs mechelse herder

duitse herder vs mechelse herder
Poll: Duitse herder/Mechelse herder? forumonderwerp.
Uitspraak van ToyKuh op dinsdag 1 april 2008 om 1514.: Je hebt gestemd, jouw keuze was: Mechelse Herder." niet omdat ik er zelf 1 heb, maar mechelse is veel slimmer/intilliegenter, beter gehoor, minder last van HD op oudere leeftijd. duitse is ook superhond maar mijn voorkeur gaat naar de mechelaar.:
Mechelen
Het HondenForum Bekijk onderwerp Karakter verschil duitse of mechelse herder.
Geregistreerd: 26 Sep 2002 1945.: Ik denk ook dat een Duitse herder veel makkelijker is dan een Mechelse herder. Wat ik een keer gelezen heb en ook wel kan bevestigen uit ervaring is dat een Duitser gewoon open staat dus die socialiseer je heel makkelijk.
Mechelen
Sectie Herdershonden Rassen Honden Hondenrassen.
De honden kunnen wantrouwend zijn tegenover vreemde en ze zijn erg liefdevol. De Duitse herder hoort bij de herdershonden. Het zijn erg moedige en trotse honden. Ze zijn graag bij andere mensen en doen het ook goed met andere honden.
internet abonnement thuis goedkoop
Wat is het verschil tussen de Duitse herder en Hollandse herder.
Qua uiterlijk is de Duitse herder een stuk forser dan de Hollandse herder, alhoewel de schofthoogte van de Duitse herder 65 cm, 62 cm bij de Hollandse herder wat hoger ligt is het vooral het gewicht wat het verschil maakt.
schilderwerken
wat is het verschil tussen een mechelse en duitse herder? HondenForum.
Dat de pup een herder word is al zeker. Maar nu vragen wij ons af wat het verschil is tussen een mechelse herder en een duitse herder. Wat kan je verwachten van een mechelse herder? Moet je echt intensief trainen en bijvoorbeeld pakwerk doen om ze gelukkig te houden of is random speuren en veel beweging ook goed?
Herdershonden: een veelzijdig hondenras Dier en Natuur: Dieren.
Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. De Oudduitse herdershond De Oudduitse herder lijkt zoals zijn naam al doet vermoeden op de Duitse herder. Dit artikel zal wat meer informatie gev. Hondenras: de Mechelse herder De Mechelse herder valt onder de groep herdershonden.
Hondenvrienden.be Mechelaar vs Duitse Herder.
een mechelaar die beweging nodig heeft doet heel ambetant, sommige mensen noemen dit nerveus. Mechelse herders uit werklijnen zijn stevige honden, die dagelijks hun energie kwijt moeten, als dat lukt zijn ze helemaal niet nerveus, wel driftig. Geslacht: Re: Mechelaar vs Duitse Herder.
Mechelse herder Rassen Honden Hondenrassen.
Door de jaren heen is de Mechelaar een veelzijdige gebruikshond gebleven. De Mechelse Herder is een harmonieus, evenredig gebouwde hond. Hij oogt robuust en sierlijk en draagt zijn hoofd. Het lichaam is niet te breed, en meer vierkant dan de Duitse Herder.

Contacteer ons