Zoeken naar mechelse herder x duitse herder

mechelse herder x duitse herder
Puppyplaats.nl pups te koop wolfsgrauwe duitse herder x mechelse herder Kruising: Mechelse Herder x Duitse Herder pups.
Go Zoek Zoek puppies. Mechelse Herder x Duitse Herder. pups te koop wolfsgrauwe duitse herder x mechelse herder. 83120 x bekeken sinds 04 april 2014 om 0953.: Sinds 04 april 2014 om 0953.: pups te koop wolfsgrauwe duitse herder x mechelse herder.
Mechelen
Hondenrassen website en hondenforum Honden Hondenrassen.
Ben me aan het oriënteren om eventueel weer een herder aan te schaffen. Voorlopige voorkeur Mechelse Herder. In categorie: Members. zie voor onze wandelingen met onze twee oudduitse herders: www.vandeblankenberg.nl. In categorie: Members. Ronny van Os. Hoi Ik ben Ronny een vrouw van 56 jaar woonachtig in vlissingen. Ben werkzaam in de byzondere zorg. Getrouwd en heb vier stiefkinderen waarvan er een nog thuis woont en twee wonen zelfstandig. De jongste woont bij zijn moeder. Bijna twee jaar. In categorie: Members. Veronique Gardenier, Wonend in Lochem met mijn 5 hondjes 3 Tsjechoslowaakse Wolfhonden en 2 Duitse Herders en 8 katten. Heb eigen bedrijf en samen met mijn ouders en schoonouders een samenwerkingsverband. Handelsonderneming de Graaff., In categorie: Members. Hoi ik ben ronny heb een duitse herder en een duitse staander langhaar. Duitse herder geen problemen en die is nu 7.5 jaar. maar de duitse staande langhaar is een jaar oud en blaft werkelijk overal op zelfs op de vliegen in huis je krijgt hem dan. In categorie: Forum Blaf plaats. husky x duitse herder.
Mechelen
Puppyplaats.nl Mechelse Herder pups aangeboden.
supermooie en kerngezonde mechelse herder pups. ze zijn nu zo oud dat ze het nest mogen verlaten de pups hebben bij ons gewoon lekker vrij en speels in d. 11 mei 2018. 11 mei 2018. Shepsky pups mechelse herder x Husky.
wasmachine
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Lcd
Kruising duiste en mechelse herder? HondenForum.
Mechelaars zijn doorgaans nerveuzer en schieten snel van 0 tot 10, een Duitse Herder is wat gelijkmatiger. En de Mechelse herder is over het algemeen wat gezonder dan de Duitse. Mijn visie is tegenovergesteld die van Maart Ik vind het een mindere Duitser, maar een betere Mechelaar. Ik heb zelf een werklijn Duitse Herder en een Mechelaar X Weimaraner.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Ras: Kruising d. herder x berner sennen. Leeftijd: 8 jr. Komt het dier uit een asiel? Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd? Kan het dier in de auto? Komt het dier in huis? Komt het dier buiten? Is er een ziekte en/of afwijking? Welke ziekte en/of afwijking? Voedselallergie maar op brokken lam/rijst gaat het goed. Heeft het dier medicijnen nodig? Heeft het dier speciaal voer? Welk speciaal voer? Kan het dier bij kinderen? Kan het dier bij andere dieren? Hoe lang kan het dier alleen zijn? Ja, wel 8 tot 10 uurals het moet. Zeer waaks, jaagt graag katten op, jaloers. Reden voor herplaatsing. door hernia en knieproblemen kunnen wij haar niet meer uitlaten. ACE CECILIA 14328-EEN HEEL FIJNE EN SOCIALE HOND, DIE EERST EVEN DE KAT UIT DE BOOM KIJKT. Ras: Duitse Herder.
Wat voor rassen en kruisingen lopen er rond op school.
Kruising M Labrador x V Berner/Leonberger. Kruising Maltezer x Shih Tzu. Kruising Maltezer x West Highland White Terrir. Kruising Mechelse Herder x Duitse Herder. Kruising Mechelse Herder x Teckel Langhaar. Kruising Rhodesian Ridgeback x Rottweiler. Kruising Schotse x Schotse/Border Collie.
Vind kruising herder in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Kruising Duitse herder pup/puber, 7 maanden oud. Helaas moeten wij vanwege persoonlijke omstandigheden afstand doen van onze lieve hond lex. Lex is een 7 maanden oude pup/puber reu en opgegroeid op een boerderij. Hij is een kruising herder: vader was een duitse herder met stamboom en moeder een kruising rottweiler x mechelse herder.
Kruising Mechelse Herder x Duitse Herder pups Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Kruising Mechelse Herder x Duitse Herder pups is helaas verwijderd. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 3 mannelijk, 5 vrouwelijk, Kleur: Bruin, de pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama in sociale kring zijn ingeënt tegen puppy virussen zoals parvo, carréhepatitis, kennelhoest, leptospirose, rabiës.
Jonge pups te koop duitse herder x mechelse.
Uw link gratis aanmelden bij links pagina! Check of duitse" herders" pagina al bestaat. Aanbod Jonge pups te koop duitse herder x mechelse. aangeboden jonge pups 8 weken oud. de moeder is een zeer sociale hond en kan goed met.

dat deze alleen tot uiting kan komen als er geen faktor voor korthaar aanwezig is. Menig Mechelse herder draagt deze faktor voor langhaar onzichtbaar bij zich. Wanneer twee van deze honden met elkaar gekruist worden, is er theoretisch een kans van 25% op een langhaar. Voor de liefhebbers van erfelijkheid, dit is de tweede wet van Mendel, Aa x Aa geeft 25% homozygoot korthaar. 50% heterozygoot korthaar en 25 % homozygoot langhaar. We kennen dit verschijnsel ook bij bijv. de Duitse herders, zo af en toe zit er een langharige Duitse Herder in het nest.

Contacteer ons