Zoeken naar duitse herder kennel black iris

duitse herder kennel black iris
Homepage.
Duitse Herder kennel. Van De Blackheide. De Duitse Herder. Past een DH bij mij. Vandaag 26 januari een echo laten nemen van Ochin Van Esblokhof. Jammer genoeg is Ochin niet drachtig. De volgende loopsheid zal Ochin terug gedekt worden door Maikey Van De Blackheide. Dit kan ook allemaal gevolgd worden op nestplanning. Wij zijn Jan en Vicky en wij wonen in Beerse, een dorp in het Noorden van de Provincie Antwerpen. In de Kempen dus. Wij hebben 2 kinderen, Ruben en Isana. Dieren, en dan zeker honden zijn onze passie. Een groot deel van onze vrije tijd besteden wij dan ook aan onze viervoeters. In het begin waren dat Mechelse Herders maar geleidelijk aan zijn wij over geschakeld naar De Duitse Herder. Het karakter van een Duitse Herder stemt overeen met wat wij zoeken in een hond. Sociaal, eerlijk, kindvriendelijk maar toch ook sterk van wezen en bouw. Kortom een hond waar iedereen in ons gezin iets aan heeft. Hoe komen wij aan onze kennelnaam? Wij wonen vlak tegen het natuurgebied de Blakheide. En aangezien wij onze honden graag zo zwart mogelijk zien was de link tussen Blakheide en Black snel gemaakt.
alimentatieonderzoek
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
skatebaan amsterdam
Bevriende fokkers Honden voeding van, from the road force.
Dek en geboorteberichten. Voortplanting bij de teef. van de Klepperstad. Kennel Black Iris. Van de Klepperstad. Deze fokker is lid van de VDH. Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse herdershonden. Deze fokker is lid van de VDH Ommen E.O.
buddha to buddha sale
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
Duitse herder pups geboren op 6 mei, de ouders zijn ook te zien op bijgaande foto's, wij bedrij. Duitse herder pups geboren op 6 mei, de ouders zijn ook te zien op bijgaande foto's, wij bedrijven voor de hobby een kleine kennel en fokken herdershonden.
uitvaartverzorging
Het HondenForum Bekijk onderwerp Advertentie pups Marktplaats.
Als ik een Duitse herder wil, wil ik dat op zijn minst de ouders getest zijn op iig Hd en Ed en liefst ook DM en eigenlijk wil ik dat ook weten van de broers en zussen van die ouders en van groot en overgroutouders.
Links Duitse herder kennel van de klepperstad.
Kringgroep Ommen e.o. Kennel en vers voer From the Roadforce. Kennel Black Iris Kynologie. Vakantie in Frankrijk met de hond. Arjan de Wit. Dedemsvaartseweg Noord 136. 7775 AL Lutten. Impressum Privacyverklaring Sitemap. Inloggen Uitloggen Bewerken. Deze website is met Jimdo gemaakt.
Duitse Herderpups Juli 2017 YouTube.
Published on Jun 24, 2017. Duitse Herderkennel Black Iris te Beerze. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Zwitserse witte herder Duration: 135. Carla van den Nouland 2798, views.
Vind duitse herdershonden pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Ouders zie foto. duitse herder pups. Kennel: vom haus hagendoorn meer dan 53 jaar lid van de v.d.h vereniging voor fokkers en liefhebbers van duitse herdershonden. Ook in belgiƫ en duitsland. Krachtige duitse herder pups van top verervende duitse herder v.a.

Contacteer ons