Op zoek naar langstokhaar duitse herder kennel?

langstokhaar duitse herder kennel
vandemarohoeven, Oudduitse herder kennel.
JuttaJanou van de Maro-Hoeven is drachtig. Oudduitseherder kennel Vandemarohoeven. Ruim twintig jaar geleden begon ik met het fokken van Tervuerense herders. Ik boekte met dat ras prachtige resultaten. tien jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met de langstokhaar Duitse herder.
wasmachine
AngelofWassenaers-Odh-fokkers.
Download de GRATIS demo! Websites van Oudduitse Herder dekreuen Duitse Herder langstokhaar dekreuen.: Angel of Wassenaer's' dekreuen: Angel of Wassenaer's' Eistibus Eros, Hamon Filos, Heman Sam, Jamearah Jamai Kalilel Mowin zoon van onze Aiki zonen van Fee. of Farmerhouse Rûfan: Brando von El Dorado. of the Heart of Lothian: Elvis Dylan vom Hof Grebe, Heiko des Gardiens du Pacte Barney Leghi of the Heart of Lothian. Levi: Pharrell Levi of the Heart of Lothian. from Zew Wilka: Aklip From Zew Wilka. Z Bramogrodu: Ultrafire of the Heart of Lothian Dollar. Overige Oudduitse Herder fokkers op alfabetische volgorde.: of Fayzah's' Farm. of Greydon: Mechelse Herder Kennel.
goedkope game pc
LSOHV Rasvereniging voor de Langstokhaar Oudduitse Herder.
LangStokhaar en Oudduitse Herder Vereniging. De LSOHV is een Nederlandse jonge vereniging, opgericht op 10 maart 2013, die is ontstaan uit een groep liefhebbers van de Oudduitse herder die zich willen inzetten voor de gezondheid van het ras. Een groep met een andere visie op de manier van fokken dan zoals die in de afgelopen jaren door velen is gehanteerd in de Herderwereld.
wat is seo
Duitse Herdershond Langstokhaar.
De rasvereniging; Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse herdershonden is bezig met de gezondheid van de Duitse herdershond, langstokhaar. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij de volgende onderzoeken verplicht voor de ouderdieren: Heupdysplasie en Elleboogdysplasie.
offshore training
Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Hondenfokker Meer info. Duitse Herder Kennel Melyanna. Zuiderdiep 190 7876 AK Valthermond. Gespecialiseerd in het fokken van langstokhaar Duitse herders. Hondenfokker Meer info. Duitse Herder kennel v. Laarstraat 32a 5334 NS Velddriel. Duitse Herderkennel, lid van de VDH en de SV.
Duitse Herdershond Langstokhaar fokkers Honden Page.
Onze Langstokhaar Duitse Herder Kennel is gelegen in Zuid Limburg, Onze teven zijn op zowel heupen als ellebogen geröntg, wij zoeken altijd zeer goed passende dek reuen die perfekt in onze bloedlijnen passen, en waar van wij verwachten dat er puppies uitkomen zoals wij ze zelf willen, indien er interesse in een pup is kunt U altijd vrijblijvend kontakt met ons opnemen.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom.
Ja ik schrijf inderdaad qua hond dit omdat er wat de mogelijkheden betreft wel verschil zit in een Oudduitse herder ten opzichte van een langstokhaar Duitse Herder. Laten we het eens goed uitleggen vanaf het begin: Verschil Oudduitse Herder en Langstokhaar. Duitse Herder kennel Aus Felsbrockendorf.
Verschil langstokhaar en Oudduitse herder.
Wij maken normaal gesproken de combinatie stokhaar x stokhaar waaruit zo nu en dan een langstokhaar geboren wordt. Momenteel hebben we langstokhaar Duitse Herders pups te koop. Indien je interesse hebt horen we dat graag. Duitse Herder kennel Aus Felsbrockendorf.
Nieuws van kennel t Massink. Kijk op de. Langstokhaar en Oudduitse Herder Vereniging LSOHV Facebook.
Nieuws van kennel t Massink. Kijk op de pupinfo pagina. Op de pagina pupinfo heeft u een overzicht van alle te verwachten nestjes Oudduitse Herders en Duitse Herder Langstokhaar. Heeft u interesse in een Oudduitser Herder of een Duitse Herder Langstokhaar, houd dan ook de websites van onze fokkers in de gaten als u een pup wilt kopen.De LSOHV maakt zich.

Contacteer ons