Op zoek naar mechelse herder x hollandse herder?

mechelse herder x hollandse herder
Hollandse Herder Hollandse Herder.
Bij bepaalde lijnen zie je dat er in het verleden ingekruist is met een Mechelse herder om de hollander wat pittiger van karakter te krijgen. Hoe de hond gaat worden hangt van twee hoofdlijnen af; de vererving hoe zijn de ouders van de puppen?
Mechelen
Wat is nou precies het verschil tussen de mechelse herder en de hollandse herder qua gedrag? HondenForum.
Ik heb een mechelse x duitse dog gehad. Super lief voor eigen mensen maar fel tegen vreemden. Over een hollandse kan ik niks zeggen. lisa en laycka 3 doggies. 05 maart 2011 om 1755: wijzigen. De Duitse herdershond moet met betrekking tot het beeld van het karakter evenwichtig zijn, zenuwvast, zelfverzekerd, absoluut onbevangen en met uitzondering van een prikkelsituatie volledig goedaardig zijn, daarbij opmerkzaam en goed te leiden. Hij moet moed, strijddrift en hardheid bezitten om als geleide, waak, verdedigings, dienst en herdershond geschikt te zijn. Volgens de rasstandaard moet de Duitse Herdershond in zijn karakterbeeld evenwichtig, zenuwvast, zelfverzekerd, absoluut onbevangen en goedaardig zijn. Daarom moet hij zich gedragen als een betrouwbare, zelfbewuste en zelfverzekerde hond. Zijn dienstbaarheid uit zich in veel werkdrift. Angst, schuwheid, agressie en een lage prikkeldrempel alsmede een overdreven dominante aard zijn volstrekt uit den boze. De Duitse Herdershond moet een handelbare hond zijn. Gedrag / Karakter: de Belgische Herder is een waakzame en actieve hond, bruisend van vitaliteit en altijd bereid om tot actie over te gaan.
visum china online
Het HondenForum Bekijk onderwerp Hollandse Herder x Mechelse Herder.
Volgens de trainer kan ik nog heel ver met hem komen in de hondensport, dus ik ga hem gewoon lekker bezig houden en kijken wat hij allemaal kan. Titel: Re: Hollandse Herder x Mechelse Herder. Geplaatst: 03 Apr 2012 1801.:
gereedschap ophangen
Vind hollandse herder in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Te Koop mechelse x hollandse herder. Het is een reu van twee jaar hij heeft hekel aan katten is wel lief maar vraagt om veel aandacht speel af en toe met baletjes hij word op 18-08-18 3 jaar. Hollandse herder x Newfoundlander.
slotenmaker vught
Sasja x mechelse herder/hollandse herder zoekt nieuw tehuis YouTube.
Hollandse herder loopt achter baasje aan Duration: 022. DROMIKE 1135, views. Lima de Hollandse X Mechelse herder pup Duration: 032. Angelique Angel 2151, views. Hollandse herder Duration: 034. 2bad2Dbone2 2801, views. hollandse/mechelse herder malinois dutch shepherd mix video Duration: 016.

Contacteer ons